műtét hallás implantátum Weisz Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem hallhattuk még ennyit beszélni a kamerák előtt Weisz Fannit, mint A legbátrabb páros legutóbbi adásában. A próbatételek közben is többször szólt a férjéhez, a feladatok elvégzése után pedig a kamerának is összefüggő mondatokban nyilatkozott.

A Bors kiderítette, hogy Fanni egy komoly műtéten esett át: mesterséges hallás segítette abban, hogy megtanuljon beszélni. Az elsők között volt Magyarországon, akinek hétéves korában egy belső egységet építettek a fejébe. A műtét hét órán keresztül tartott, megfúrták a koponyáját, és rácsiszoltak egy belső szerkezetet, amely egy külső egységhez csatlakozik. Ezáltal hallja a hanghullámokat és értelmezi, tanulja a beszédet.


Fanni a műtét ellenére a jelnyelvet jobban szereti, mert az implantátum használatakor hamar elfárad és megfájdul a feje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.