Pixee Fox nem tud mértéket tartani, de most kénytelen volt: két sebész ugyanis visszautasította őt, nem hajlandók rajta elvégezni az általa kért beavatkozást. Megdöbbentek, amikor megtudták, hogy már több mint 200 műtéten van túl.

Több mint 200 beavatkozáson van már túl Pixee Fox, de még mindig talál magán olyan területet, amivel nincs megelégedve. Pedig ő egy élő mesefigurává akar válni, és úgy érzi, még nem teljes a hatás. Volt már négy mellműtéte, szemfelvarrása, arcpalsztikája, de még szempilla-átültetése is, amihez szeméremszőrzetet használtak... De most két plasztikai sebész visszautasította az újabb műtétet: Terry Dubrow és Paul Nassif szerint Pixee súlyos szenvedélybeteg lett, ezért nem végeznek rajta több beavatkozást.

Több mint 200 beavatkozása volt a plasztikafüggő Pixee FoxnakForrás: Instagram/Pixee Fox

A hajvonalán akart alakíttatni, de a sebészek hallani sem akartak róla, csak megdöbbenve hallgatták, mennyi műtétje volt már a nőnek. El sem hiszem, mennyi műtéte volt az elmúlt évben. Nem láttam ilyesmit az egész karrierem alatt” – mondta az egyik orvos.
Pixee-t azonban nem hatotta meg a sebészek szava, hiszen ő még arra a kockázatos beavatkozásra is hajlandó volt, amitől akár meg is vakulhat: Indiában megváltoztattatta a szemszínét. Ezen kívül hat bordáját is kiszedték, de sem a füle, sem az orra nem maradt érintetlen, és persze a szája sem természetes.