Egészséges kisbabának adott életet a 14 éve kómában fekvő, amerikai nő

kisbaba kóma szülés erőszak nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 29-én egészséges kisbabát szült a 14 éve kómában fekvő, arizonai nő. A hatóságok szexuális visszaélés gyanúja miatt nyomoznak.

Az asszony 14 éve esett kómába, amikor majdnem megfulladt. Azóta a Hacienda HealthCare egészség- és rehabilitációs központban ápolják. A kisbabája teljesen egészséges.

A rendőrök most azt akarják kideríteni, hogyan eshetett teherbe a nő, ki a gyermek apja – írja az NLCafé az AZ Familyre hivatkozva. Egy informátor szerint az ápolóknak csak akkor tűnt fel, hogy a nő állapotos, amikor megindult a szülés. A beteg hangosan nyögni kezdett, akkor jöttek rá, hogy valami nincsen rendben.

A rehabilitációs központ nem nyilatkozik az ügyben, egy közleményt adtak ki, amelyben annyit írtak, hogy egyik betegükkel kapcsolatban sem mondhatnak semmit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.