Napi kétszeri fogmosással csökkenthető az impotencia kialakulásának esélye

Forrás: Photononstop/Philippe Turpin -
szájhigiénia impotencia fogmosás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kutatók szerint szoros kapcsolat van a rossz szájhigiénia és az impotencia kialakulása között.

Érdekes eredményre jutottak a kutatók nemrég, állítják, a rossz szájhigiénia összefüggésbe hozható az impotencia kialakulásával. A DailyMail azt írja, összesen 200 ezer férfi egészségi állapotát vettek górcső alá a szakemberek és az eredmények önmagukért beszélnek: azoknál, akik nem mosnak naponta kétszer fogat, háromszor nagyobb eséllyel alakul ki később impotencia.

A fogínybetegség, amely a fogmosás hiányában alakul ki, olyan következményekkel járhat, amely károsítja a véredényeket. Ez pedig azt idézi elő, hogy nem jut elég vér a péniszbe, tehát az képtelen lesz az erekcióra.

Épp ezért a szakemberek mindenkinek azt javasolják, fokozottabban figyeljenek oda a szájhigiéniára, legalább kétszer mossanak fogat naponta.

Ezért is érdemes naponta kétszer fogat mosni Forrás: Photononstop/Philippe Turpin

Hódi Pamela megbetegedett – fotóhttp://www.life.hu/drlife/20190107-hodi-pamela-megbetegedett.htmlHódi Pamela az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy most nincs éppen a legjobb formájában. Dr. LifeOrigoCurtis rehabra megyhttp://www.life.hu/drlife/20190107-curtis-rapper-rehabra-megy.htmlCurtis elismerte, mindenben igaza volt Majkának és úgy döntött, itt az ideje, hogy kezeltesse függőségét, befekszik egy rehabilitációs központba. Dr. Life--Szeplőket festett magának a szépségblogger, csúnya vége letthttp://www.life.hu/drlife/20190107-szeploket-festett-maganak-a-szepseg-blogger-csunya-vege-lett.htmlMegszokhattuk, hogy a szépségbloggerek időről időre különböző termékeket próbálnak ki saját magukon. Az egyik ilyen tesztnek most rossz vége lett. Dr. LifeOrigoMegműtötték a Barátok közt sztárját, Kiss Péter Balázsthttp://www.life.hu/drlife/20190106-megmutottek-a-baratok-kozt-sztarjat-kiss-peter-balazst.htmlTúl van a térdműtéten a Barátok közt sztárja, Kiss Péter Balázs. Dr. Life--Ezek lehetnek az alváshiány következményeihttp://www.life.hu/drlife/20190106-ezek-lehetnek-az-alvashiany-kovetkezmenyei.htmlNézzük, milyen negatív hatásai lehetnek hosszú távon az alváshiánynak. Dr. Life--Gyomorvérzés miatt kórházba került Maradonahttp://www.life.hu/drlife/20190105-gyomorverzes-miatt-kerult-korhazba-maradona.htmlKórházba került Diego Maradona Buenos Airesben. A legenda egy rutinvizsgálat miatt látogatta meg az orvosát, ám kiderült, hogy gyomorvérzése van. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.