Baukó Éva segítségével gyógyulhat ki pánikbetegségéből Gáspár Győző

Gáspár Győző BeleValóVilág pánikbetegség Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, Baukó Éva nagyon sokat segített Gáspár Győzőnek, hogy kigyógyuljon a pánikbetegségéből.

Gáspár Győző több éve küzd pánikbetegségével. Szerencsére mára sokat javult az állapota, és ebben meglepő módon nagy szerepe van kolléganőjének, a BeleValóVilág másik műsorvezetőjének, Baukó Évának.

Évának köszönhetem, hogy elkezdtem kigyógyulni a pánikbetegségemből. Ha ő nincs, minden rosszabb lenne. Ajánlotta nekem a korábbi orvosát, aki segített megtenni az első, nagy lépéseket. Mindennap imádkozom, hogy sikerüljön ezen túljutni. Erre vágyom már nyolc éve, hogy megszabaduljak ettől, és teljesen egészséges legyek. A feleségem, Bea mindig mondja, ha dolgozom, akkor más ember vagyok" – árulta el a Blikknek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

való világ 2018

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés,

Baukó Éva hozzátette, ő is hasonló cipőben járt korábban, és most örömmel segített Győzikének.

Leszámoltam ezzel, és persze szívesen segítettem Győzinek is. Az hozzátartozik azonban, hogy az orvosok úgy tartják, aki egyszer pánikbeteg volt, nem meggyógyul, hanem tünetmentes. Én az vagyok hat éve. Hála az égnek. Nagyon meg tudja keseríteni az ember életét. Akkor nem tudtam közlekedni, barátkozni, elvett tőlem olyan dolgokat, amelyek nagyon fontosak lettek volna."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.