Születés dongaláb Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra most először beszélt arról, hogy dongalábbal született, ami szerinte sok mindenre választ ad az életében. 

Ördög Nóra Kandász Andrea műsorában beszélt arról, miken mentek át, mire Mici megfogant, és milyen dolgokat tanult saját magáról ez alatt az idő alatt. Pszichológusnál is járt a harmadik beültetés előtt, ott kiderült, hogy egy gyermekkori rendellenesség is okozhatott nála bizonytalanságot, vagyis az, hogy dongalábbal született.

Ördög Nóra dongalábbal született Fotó: Csudai Sándor - Origo

a nőiességemben való tökéletlenségem, hogy nem tudok gyermeket szülni, megint itt van előttem, hogy hibás vagyok,

mégis, lehetett benne valahol egy olyan érzés, hogy dongalába miatt csalódást okozott az édesanyjának.

én az első pár hétben aggodalmat kaptam az anyukámtól, félelmet,

Az egészséged kulcsa ott hever a torkodban – Az éneklés mint csodaszerhttp://www.life.hu/drlife/20190122-az-enekles-szervezetre-gyakorolt-jotekony-hatasai.htmlEgy skandináv kutatás szerint három titka van a hosszú életnek: a kempingezés, a táncolás és az éneklés. Most ez utóbbi jótékony hatásait mutatjuk be. Dr. LifeOrigoHasznált papír zsebkendőt árulnak, hogy akkor betegedhessünk meg, amikor akarunkhttp://www.life.hu/drlife/20190124-hasznalt-papirzsebkendot-arulnak-hogy-akkor-betegedhessunk-meg-amikor-akarunk.htmlMegdöbbentő összeget, 79,99 dollárt kér egy Los Angeles-i cég használt, orrváladékkal teli papír zsebkendőkért. Mint mondják, nem a papír zsebkendőt kapjuk a pénzünkért, hanem a jogot, hogy akkor betegedhetünk meg, amikor akarunk. Dr. LifeThinkstockAndor Éva gerinctornával erősíti a testéthttp://www.life.hu/drlife/20190124-andor-eva-gerinctornaval-erositi-testet.htmlLábfájdalmak miatt fordult gyógytornászhoz Andor Éva. Most gerinctornára jár, azt mondja, már néhány hét után érezte a hatását. A torna pedig megerőltetőbb volt, mint amire számított. Dr. Life--Roska Botond rangos orvosi díjat vett át: visszaadhatja a vakok látásáthttp://www.life.hu/drlife/20190124-roska-botond-rangos-orvosi-dijat-vett-at-visszaadhatja-a-vakok-latasat.htmlVisszaadhatja a vakok látását Roska Botond, aki nemrégiben átvette a Louis-Jeantet orvosi díjat, melyet a Nobel-díj előszobájának is tartanak. Dr. LifeOrigoMűtét vár a Neoton egykori énekesnőjére, Pál Évárahttp://www.life.hu/drlife/20190124-mutet-var-a-neoton-egykori-enekesnojere-pal-evara.htmlSzürkehályogműtétre készül Pál Éva, a Neoton egykori énekesnője. Dr. Life--Boros Lajos tüdeje bevizesedett, egyelőre nem erőltetheti meg magáthttp://www.life.hu/drlife/20190124-boros-lajos-tudeje-bevizesedett-egyelore-nem-eroltetheti-meg-magat.htmlÚjabb egészségi probléma nehezíti Boros Lajos gyógyulását: ezúttal a tüdeje vizesedett be, ami miatt nem végezhet testmozgást. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.