Extrém szőrössége miatt nagyon korán kezdett borotválkozni a most 32 éves nő, párja bátorítására azonban felhagyott a hosszadalmas procedúrával. Természetességét a közösségi oldalakon is megmutatja. 

Nyolcéves korában kezdett borotválkozni az amerikai nő, ugyanis rendellenesen erős szőrzettel rendelkezik. Azért kezdett el szőrteleníteni, mert az iskolában kicsúfolták a szőrszálai miatt, innentől kezdve pedig nem volt megállás. A lábával kezdődött, majd szemöldökszedéssel és „bajsza” kiszőkítésével folytatódott 12 évesen.

Nyolcévesen kezdett borotválkozni az amerikai nő, DanaForrás: Instagram/hirsuteskinsuit

Dana az életét borotválkozással és gyantázással töltötte, szinte az egész testén: bikinivonalán, lábán, hónalján. A tartós szőrtelenítéssel is próbálkozott, de sikertelenül. Két évvel ezelőtt derült ki, hogy szőrössége mögött egy rendellenesség áll, a hirsutizmus. A betegség kialakulása mögött sok tényező állhat, de főként a megnövekedett tesztoszteronszint okozhatja a túlzott szőrnövekedést. Dana immár tudta állapota okát, de ez nem változtatott az életén, csak a jelenlegi barátja.

Miután ugyanis Steve tanúja volt annak a fájdalmas és hosszadalmas eljárásnak, amelynek Dana rendszeresen aláveti magát, hogy eltüntesse magáról a szőrt, azt javasolta, hagyja abba a borotválkozást. A nő így is tett, azóta pedig sokkal jobban érzi magát a bőrében és elmondása szerint felszabadító érzés volt felhagyni a procedúrákkal, amelyek egészen addig meghatározták az életét.„Sokkal szebbnek, magabiztosabbnak és bátrabbnak érzem magam most, mint valaha" – mondta a The Sunnak Dana, aki az Instagramon is megmutatta, hogyan néz ki szőrtelenítés nélkül. Bár tudja, hogy sokan ítélkeznek felette, barátja mindenben támogatja, így neki is könnyebb.