Egy autó belterében hatszor annyi baktérium található, mint a nyilvános vécék ülőkéjén

vécé baktérium autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Székleteredetű bőr- és legionellabaktériumok tenyészhetnek a kocsiban, ha nem takarítják rendszeresen. A legtöbb kórokozó a kormánykeréken fordul elő, de a klímaberendezésben is lehetnek veszélyes, tüdőgyulladást vagy gombás fertőzést okozó bacilusok.

Egy átlagos autó belterében akár hétszáz különböző baktériumfaj is élhet. Egy kutatás során minden négyzetcentiméteren több mint hatszáz baktériumot találtak; ez hatszor annyi, mint amennyi a mobiltelefonok érintőképernyőjén vagy a nyilvános vécék ülőkéjén található – hangzott el a TV2 Tények adásában.

Nemet mondott Dévényi Tibor felkérésére Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20190202-nemet-mondott-devenyi-tibor-felkeresere-friderikusz-sandor-teves.htmlDévényi Tibor műsorában olykor olyan hírességek teljesítették a gyerekek kívánságait, mint Diego Maradona vagy George Bush. Volt azonban két sztár, aki nemet mondott a megkeresésre: Friderikusz Sándor és Hofi Géza. TV + Sztárok--Teljes absztinenciát fogadott Anne Hathaway a kisfia miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190127-teljes-absztinenciat-fogadott-anne-hathaway-szineszno-a-kisfia-miatt.htmlAnne Hathaway Ellen DeGeneres műsorában beszélt arról, hogy teljesen lemond az alkoholról, magyarul, egy pohárral sem fog meginni a következő 18 évben. TV + Sztárok--Pásztor Anna bevállalós fotókat posztolt mindkét várandósságárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190127-pasztor-anna-bevallalos-fotokat-posztolt-mindket-varandossagarol-instagram.htmlNéhány évvel ezelőtti várandóssága alatt is vállalt merész fotózást az Anna and the Barbies énekesnője, az extravagáns Pásztor Anna. TV + Sztárok--ValóVilág 9: ma este párbaj – Adri vagy Lacika térjen vissza a villába?http://www.life.hu/sztarok/20190120-valovilag9-ma-este-parbaj-adri-vagy-lacika-terjen-vissza-a-villaba.htmlVV Viki és VV Dennis Győzike vendégei voltak a BelevalóVilágban, ahol többek közt arról is beszéltek, kit szeretnének párbajgyőztesként látni és miért. TV + Sztárok--Andy Vajnától búcsúzik Hollywoodhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-andy-vajnatol-bucsuzik-hollywood-szineszek.htmlHollywood "egy forradalmi erejének, kedves barátjának" nevezte Arnold Schwarzenegger a vasárnap elhunyt Andy Vajnát, akivel az 1991-ben bemutatott Total Recall - Az emlékmás című és a Terminator 3.: A gépek lázadása című filmjében dolgozott együtt.TV + Sztárok--Sógora, Visváder Tamás megható posztban búcsúzik Andy Vajnátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-sogora-visvader-tamas-palacsik-lilla-ferje-meghato-posztban-bucsuzik-andy-vajnatol.htmlAndy Vajna sógora, Visváder Tamás is megható posztban búcsúzik a január 20-án elhunyt világhírű filmproducertől.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.