Öt év után tért vissza a színpadra Boros Lajos

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
színpad kóma visszatérés Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boros Lajos öt év után először állt színpadon. A közönségnek elárulta, négy pszichológus is segített neki abban, hogy teljesen rendbe jöjjön lelkileg is a szívműtétje után.

Nagyon várták már vissza a rajongók Boros Lajost, aki végre a napokban újra a színpadon állhatott. A Blikk azt írja, az egykori rádiós izgatottan várta a fellépést és a műsorvezetőnek élete egyik legnehezebb időszakáról is vallott. Hetekig kómában volt a szívműtétje után, és ezt követően is még sokáig a kórházban kellett maradnia. Volt ideje tehát gondolkodni, és mint mondja, pszichológusra is szüksége volt ahhoz, hogy feldolgozza a történteket.

Volt egy holtpontom. Feküdtem az ágyban, bámultam az unalmas plafont, mert nem tudtam mást, nem volt erőm elfordítani a fejem. Azon agyaltam, mi a francért vagyok én itt. Azt gondoltam, mindenki összeesküdött ellenem, nekem innen el kell szöknöm! Összesen négy pszichológus dolgozott rajtam, az elsőnek rongyosra sírtam a vállát, mert annyira sajnáltam magam.”

Boros Lajos öt év után tért vissza a színpadra Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.