Ezért lett rosszul Palik László az Exatlon Hungary forgatásán

Forrás: TV2 -
Exatlon Hungary Palik László rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palik László mindenkire nagyon ráijesztett az Exatlon Hungary forgatásán, mikor rosszul lett. Kiderült, hogy túlhajtotta magát. 

Palik László rosszul lett az Exatlon Hungary forgatásán: a műsorvezető túlhajtotta magát, és leesett a vérnyomása. Kiderült, hogy kimerült és kiszáradt, hiszen nagyon meleg van, folyamatosan edz, és ráadásul túl sok kalóriát nem is visz be a szervezetébe, hiszen csak gyümölcsöt és zöldséget eszik.

Egy infúzióval sikerült megmenteni őt attól, hogy kórházba kelljen szállítani.

Másnap azonban pihent, hiszen felesége, Marsi Anikó és gyermekei meglátogatták őt. A Blikk el tudta érni Palik Lászlót, aki mindenkit igyekezett megnyugtatni.

Palik László rosszul lett a forgatáson Forrás: TV2

"

Számomra ott és akkor két dolog volt fontos: hogy miattam ne álljon több száz ember munkája, illetve hogy a versenyzők ebből ne vegyenek észre semmit,

Blikknek

Férfi és női kozmetikumok: van köztük különbség?http://www.life.hu/drlife/20190227-ferfi-es-noi-bor-es-kozmetikumok-kulonbseg.htmlA drogériák polcain külön sorakoznak a férfiaknak és külön a nőknek szánt arcápoló termékek, kozmetikumok. De tényleg van különbség a bőrünk közt? Használhatnak a férfiak nőknek szánt arckrémet, és bátran nyúlhatunk a férfi tusfürdő után, ha kifogyott a sajátunk? – ezekre a kérdésekre dr. Képíró László bőrgyógyász szakorvos segítségével keressük a választ. Dr. LifeOrigoKisbabát szeretne párjával a méh nélkül született nőhttp://www.life.hu/drlife/20190228-kisbabat-szeretne-parjaval-a-vagina-nelkul-szuletett-no.htmlGyermeket szeretne párjától az a kanadai nő, akinek egyáltalán nem fejlődött ki a méhe. Dr. Life--Vámpírbetegség sújthatja a brit királyi családothttp://www.life.hu/drlife/20190228-vampirbetegseg-sujthatja-a-brit-kiralyi-csaladot.htmlKülönös örökletes rendellenesség sújthatja a brit királyi családot a hírek szerint. A vámpírbetegségnek, azaz a porfíriának nem mindennapi tünetei vannak, melyek Meghan hercegné születendő gyermekét is érinthetik. Dr. Life--Úgy elrontották a plasztikai sebészek a transznemű vlogger orrát, hogy alig kap levegőthttp://www.life.hu/drlife/20190228-ugy-elrontottak-a-plasztikai-sebeszek-a-transznemu-vlogger-orrat-hogy-alig-kap-levegot.htmlAnnyira elrontották a transznemű vlogger orrát a plasztikai sebészek, hogy most alig kap levegőt. Dr. LifeOrigoÖt év után tért vissza a színpadra Boros Lajoshttp://www.life.hu/drlife/20190228-ot-ev-utan-tert-vissza-a-szinpadra-boros-lajos.htmlBoros Lajos öt év után először állt színpadon. A közönségnek elárulta, négy pszichológus is segített neki abban, hogy teljesen rendbe jöjjön lelkileg is a szívműtétje után. Dr. Life--Így védekezz a nátha ellenhttp://www.life.hu/drlife/20190227-natha-elleni-vedekezes.htmlNem létezik tökéletes módszer a nátha elkerülésére, azonban sokat tehetünk annak érdekében, hogy minimalizáljuk a fertőzés veszélyeit. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.