Kiműtötték Iszak Eszti bölcsességfogait

Forrás: Insta - Iszak Eszti -
műtét bölcsességfog fogorvos Iszak Eszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszabadult a bölcsességfogaitól Iszak Eszti, aki évek óta szenved már a fájdalomtól.

Régóta problémája van a bölcsességfogaival Iszak Esztinek, orvosa is mondta már neki, hogy szabaduljon meg tőlük, ám csak most szánta rá magát a beavatkozásra a csinos műsorvezető. Két hét pihenő vár rá.

Régóta húztam ezt a dolgot, öt éve mondták nekem, hogy ki kellene műteni a bölcsességfogaimat. A két felsőn már túl voltam, az nem volt annyira vészes, viszont az alsónál a fogorvosom elküldött szájsebészetre, mert annyira problémás volt a helyzet. Fennállt annak a kockázata, hogy érinti a fogam eltávolítása az idegeket. Attól féltem, hogy ha kiszedik, akkor elszakadhatnak az idegek és akkor évekig zsibbadt volna a szám" – idézi Iszak Eszti szavait a Ripost.

Iszak Esztinek kiműtötték a bölcsességfogait Forrás: Insta - Iszak Eszti
Függőségek, amikről a kedvenc sztárjaink nem tudnak lemondani: Robert Pattinsonnak és Salma Hayeknek is vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-fuggosegek-amikrol-a-sztarok-nem-tudnak-lemondani-robert-pattinson-salma-hayek.htmlMindenkinek van függősége, olyasmi, ami nélkül fél embernek érezné magát, így nem meglepő, hogy a sztárok között is akadnak bőven olyanok, akiknek vannak addikcióik. A reggeli kávén vagy éppen a telefonfüggőségen túl akadnak igen bizarr szokások a hírességeknél, Salma Hayek például a szoptatás megszállottja... TV + Sztárok--A rákból gyógyuló magyar modell, Szűcs Adriána mélypontjáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190304-a-rakbol-gyogyulo-magyar-modell-szucs-adriana-melypontjarol-vallott.htmlA rákból gyógyuló magyar modell mindig pozitív, de volt olyan pillanat, amikor megviselte a betegsége. Erről is vallott. TV + SztárokOrigoHat éve annak, hogy elcsattant az első csók Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190304-hat-eve-annak-hogy-elcsattant-az-elso-csok-weisz-fanni-es-ferje-hajmasy-peter-kozott.htmlWeisz Fanni és férje, Hajmásy Péter első elcsattant csókjuk hatéves évfordulóját ünnepelte. TV + SztárokOrigoRékasi Károly milliós összegre számíthat a gázolója biztosítójátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-rekasi-karoly-millios-osszegre-szamithat-a-gazoloja-biztositojatol.htmlRékasi Károly nagy összegű kártérítésre számíthat motorbalesete után a gázolója biztosítójától, de őt nem vigasztalja a pénz, hiszen már soha nem élheti azt az életet, amit megálmodott. TV + SztárokOrigoA TV2 nem hosszabbított szerződést Berki Krisztiánnal: egy időre biztosan eltűnik a képernyőről műsorvezetőként a celebhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-a-tv2-nem-hosszabbitott-szerzodest-berki-krisztiannal.htmlBerki Krisztián több mint 4 évig szinte megszakítás nélkül szerepelt a TV2 csoport csatornáin. Az Édes Élet mellett a Fem3 Café műsorvezetőjeként is rendszeresen feltűnt. Ám lejárt szerződését tavasztól nem hosszabította meg a csatorna. TV + SztárokOrigoTolvai Reni őszintén mesélt a Kállay-Saunders Andrással való kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-tolvai-reni-oszinten-meselt-kallaysaunders-andrassal-valo-kapcsolatarol.htmlMindig is nagy érdeklődés kísérte Tolvai Reni egy-egy új videoklipjét, aktuális megjelenését vagy épp a magánéletét. Az énekesnő most elárulta, mennyire zavarja a kritika, illetve a párkapcsolatáról is őszintén mesélt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.