Sas József felesége elmondta, hogy van most a férje

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Thaiföld Sas József utazás rosszullét kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thaiföldi nyaralásán lett rosszul Sas József humorista. A művész felesége most férje állapotáról nyilatkozott. 

Thaiföldre utazott pihenni Sas József humorista. A művész rosszul lett a nyaralás alatt, teljes volt a hírzárlat az állapotával kapcsolatban, a felesége azonban most megszólalt.

Tudom, hogy rengetegen aggódnak, és már találgatnak, rémhírek kaptak szárnyra. Így valóban szükséges, hogy mindenkit megnyugtassak: Józsi nem volt kómában soha! A körülményekhez képest jól van, de hosszabb gyógyulási folyamat vár rá” – mondta a Blikknek Zsuzsa. Azt is tudni lehet, hogy a művészt múlt csütörtökön egy légi betegszállításra szakosodott cég különgéppel szállította haza, majd egy fővárosi kórházba vitték. Zsuzsa szombaton térhetett haza egy menetrend szerinti járattal, és azonnal a kórházba sietett.

Sas József egyre jobban van Forrás: MTI/Kollányi Péter

Felesége elárulta, hogy a művész egyre jobban van, rengeteget javult az állapota, várhatóan a színpadra is visszatérhet. „Nagyon köszönjük az aggódást, a jókívánságokat és a szeretetet, ami sokat segít a felépülésében” – fogalmazott Zsuzsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.