Beteg a híres magyar zenész, Fekete Jenő

Forrás: Youtube -
Fekete Jenő zenész beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jótékonysági koncertet rendeznek barátai a legendás magyar blueszenésznek, Fekete Jenőnek, hogy támogasság anyagilag, ugyanis betegsége miatt nem tud fellépni. 

A magyar blues egyik legfontosabb alakja, Fekete Jenő gerincproblémái miatt nem tud fellépéseket vállalni, ami anyagilag hatalmas kiesést jelent számára. Barátainak hála azonban nem kell félnie, ugyanis megsegítésére jótékonysági koncertet fognak tartani.

Fekete Jenő megsegítésére koncertet rendeznek Forrás: Youtube

Május 7-én, a Kobuci kertben tartják meg a fellépést, melyen többek között Kiss Tibor, Varga Livius, a Dep'art, Little G Weevil, Szabó Tamás-Mojo, a Jambalaya, a Lead Zeppelin, a Chuck Berry Rock And Rollers és a Stoned is ad koncertet sok egyéb hazai kiválóság mellett. A rendezvényből befolyt összeggel pedig Fekete Jenőt támogatják, aki a nyolcvanas évektől kezdve népszerűsíti a bluest hazánkban – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.