A Jászai Mari-díjas Béres Ilona beteg: nem tud színpadra állni

Forrás: Magyar Színház/Juhász Éva -
betegség színház Béres Ilona Jászai Mari-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jászai Mari-díjas Béres Ilona nem állhat színpadra: betegsége miatt el kellett halasztani egy bemutatót.

Béres Ilona, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő beteg, ezért nem mutatják be a Pécsi Országos Színházi Találkozón A székek című darabot. A Fidelio megkeresésére a Magyar Színház közleményben tudatta a szomorú hírt.

A székek című előadásból Forrás: Magyar Színház/Juhász Éva

Béres Ilona elhúzódó betegsége nem teszi lehetővé, hogy kihasználjuk ezt az alkalmat, és szakmai nézők előtt,


Így tartja magát fiatalon plasztika nélkül Nyertes Zsuzsahttp://www.life.hu/drlife/20190328-igy-tartja-magat-fiatalon-plasztika-nelkul-nyertes-zsuzsa.htmlNyertes Zsuzsa elárulta, súlyos összegeket költ az arca ápolására. Dr. LifeOrigoVujity Tvrtkót egy szőnyegbe csavarva verték össze Szerbiábanhttp://www.life.hu/drlife/20190328-vujity-tvrtkot-egy-szonyegbe-csavarva-vertek-ossze-szerbiaban.htmlHúsz évvel ezelőtt egy szőnyegbe csavarva verték össze Szerbiában Vujity Tvrtkót – erről beszélt a Facebook-oldalán közzétett, élő videójában. Elmesélte az elképesztő történetet, és arról a házaspárról is szót ejtett, amely megmentette az életét. Dr. Life--Egy professzor feltalálta az alkoholt, amelytől nem leszünk másnaposakhttp://www.life.hu/drlife/20190327-egy-professzor-feltalalta-az-alkoholt-amelytol-nem-leszunk-masnaposok.htmlEgy professzor feltalálta azt az alkoholt, amely nem roncsolja a májat, és még csak másnapos sem lesz tőle az ember. Dr. LifeOrigoA középiskola óta Cluster-fejfájás gyötri Hódi Pameláthttp://www.life.hu/drlife/20190327-a-kozepiskola-ota-cluster-fejfajas-gyotri-hodi-pamelat.htmlHódi Pamela elárulta, középiskolás kora óta úgynevezett Cluster-fejfájással küzd. Dr. LifeOrigoMagzatgyermek világnapja: így hat a várandósság alatti diabétesz a csecsemőrehttp://www.life.hu/drlife/20190325-magzatgyermek-vilagnapja-igy-hat-a-varandossag-alatti-diabetesz-a-csecsemore.htmlBecslések szerint minden második kismama túlsúlyos vagy elhízott a várandósság korai szakaszában, amely jelentősen növeli a terhességi magas vérnyomás és a terhességi cukorbetegség kialakulásának kockázatát. A terhességi cukorbetegségnek általában nincsenek tünetei, ám komoly veszélyt jelent mind a mama, mind a baba egészségére nézve. Az átmeneti diabétesz magas születési súlyt és a baba belső szerveinek megnagyobbodását okozhatja, a 12. hét után pedig koraszüléshez vagy vetéléshez is vezethet. Az élet csodájáról, a várandósságról és a magzatgyermekről 1993 óta emlékezünk meg március 25-én, ez alkalomból az Első 1000 Nap program szakértői a terhességi cukorbetegség veszélyeire és a szűrővizsgálat fontosságára hívják fel a figyelmet. Dr. Life--Íme a gyermekkori diabétesz biztos jeleihttp://www.life.hu/drlife/20190326-ime-a-gyermekkori-diabetesz-biztos-jelei.htmlEgyre nő a cukorbetegek száma világszerte. Ám a betegség már nemcsak az időseket érinti, hanem a fiatalokat, sőt a gyermekeket is. Éppen ezért létfontosságú, hogy a szülők időben felismerjék a gyermekkori diabétesz tüneteit. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.