Hetven mágneses golyót tolt fel a péniszébe egy kínai kisfiú

Forrás: Shutterstock -
pénisz Kína kisfiú mágnes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétórás műtétet végeztek az orvosok egy 11 éves kínai kisfiún, aki kíváncsiságból 70 mágneses golyót tolt fel a péniszébe.

Hasi fájdalmakra panaszkodott egy kínai kisfiú, ezért került kórházba. Meglepő dolgot találtak azonban az orvosok a szervezetében. Kiderült, hogy a meg nem nevezett gyermek 70 mágneses golyót tolt fel a péniszébe kíváncsiságból, ami a röntgenen azonnal kivehető volt.

Hetven mágneses golyót tolt fel a péniszébe egy kínai kisfiú - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A 70, egyenként 5 milliméter átmérőjű golyót 2 órás műtéttel távolították el a gyermek testéből. „A golyók nagyon erősen összeragadtak, az elején így csak kettőt vagy hármat tudtunk egyszerre eltávolítani. Miután kivettünk ötvenet, a fennmaradó húsz egy láncot alkotott, így azt sikerült egyben kihúzni" – mondta Tao Chang, a kórház sebésze. Az orvos azt is elmondta, hogy évente néhány alkalommal találkozik ehhez hasonló esettel: előfordult, hogy elektromos vezetéket távolítottak el egy kisfiú péniszéből – írja a scmp.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.