Sas József váratlanul lett rosszul thaiföldi nyaralásuk alatt, azóta pedig itthon kezelik. Most kiderült, hogy mi történt a humoristával: kétoldali agyvérzése volt. 

Sas József thaiföldi nyaralásán lett rosszul, ott került először kórházba, azóta pedig itthon ápolják. Még sokáig szorul majd rehabilitációra, ugyanis kétoldali agyvérzése volt. „Rosszul lettem, egyik pillanatról a másikra tört rám ez a fenyegető, ismeretlen érzés” – mondta Sas József, aki a legjobb kórházba került.

Kétoldali agyvérzése volt Sas JózsefnekForrás: MTI/Kollányi Péter

Rengeteg vizsgálatot elvégeztek rajtam: megállapították, hogy kétoldali agyvérzésem volt. Szerencsére a beszédközpontom nem sérült, a csapás, ha szabad így mondani, a bal oldalamat érte. Hosszú-hosszú gyógyulási folyamat lesz ez, hogy újra használni tudjam a bal kezem és a bal lábam, hogy olyan legyen minden, mint régen. Egy pillanatra sem adom fel, a lelkem erős, és remélem, a testem is megerősödik, és visszatérek a közönségemhez” – mondta a Story Magazinnak. Felesége, Zsuzsa pedig arról beszélt, milyen szerencséjük volt: rábeszélték őket indulás előtt a legmagasabb összegű biztosításra. Ha ez nincs, nagyon magas számlát kellett volna kifizetniük, ugyanis az adott kezelés 60 ezer dollárba – 16 millió forint – kerül.