13 évvel ezelőtt győzte le a rákot Karda Bea

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
Karda Bea mellrák műtét rák gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosszindulatú daganattal diagnosztizálták Karda Beát 13 évvel ezelőtt. Legyőzte a gyilkos kórt, szeretné, ha minél többen járnának szűrővizsgálatokra.

"Annak idején a fogamat összeszorítva néztem szembe a mellrákkal, ami sajnos nem az első eset volt a családomban. A műtét sikerült, és idén a tizenharmadik kontrollvizsgálatomra készülök" – mesélte a Ripostnak Karda Bea, akinél 13 évvel ezelőtt diagnosztizáltak rosszindulatú daganatot. A mellét megoperálták, azóta minden tavasszal kontrollvizsgálatokra jár.

Karda Beát 13 évvel ezelőtt operálták Forrás: Margitay Klára/Life.hu

"Ha bármikor szóba kerül a legyőzött betegségem, elmondom, hogy nincs fontosabb, mint a szűrővizsgálatok folyamatos elvégeztetése. Ha a nagymamámnál időben diagnosztizálják a betegséget, akár száz évig is élhetett volna" – fogalmazott Karda Bea, akinek édesanyja is maga tapintotta ki a daganatot. A műtét rajta is segített.

"Tulajdonképpen én az ő esetének köszönhetem az életem, hiszen miatta hívtak be vizsgálatra, ahol kiderült, hogy baj van" – mesélte a 69 éves énekesnő, aki szeretné, ha minél többen járnának a szükséges szűrővizsgálatokra.

Sas József még kórházban van, de már nyilatkozott az állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20190412-sas-jozsef-meg-korhazban-van-de-mar-nyilatkozott-allapotarol.htmlThaiföldi utazásán kapott kétoldali agyvérzést Sas József. A humorista ma már a rehabilitációs központban lábadozik. Nyilatkozott az állapotáról, azt mondja, az idén még kabarét szeretne csinálni. Dr. Life--Bokaficam miatt kényszerült ideiglenesen kerekesszékbe Elton Johnhttp://www.life.hu/drlife/20190411-bokaficam-miatt-kenyszerult-ideiglenesen-kerekesszekbe-elton-john.htmlElton John Instagram-oldalán tudatta rajongóival, hogy sérülés érte, ami miatt ideiglenesen kerekesszékbe kényszerült. Dr. LifeAFPMajoros Hajnit meg kellett műteni második terhessége utánhttp://www.life.hu/drlife/20190411-majoros-hajnit-meg-kellett-muteni-masodik-terhessege-utan.htmlMajoros Hajninak a második terhessége alatt nyílt szét a hasizma annyira, hogy csak műtéttel lehetett helyrehozni. Dr. LifeOrigoElmarad Für Anikó felolvasóestje: kórházba került a színésznőhttp://www.life.hu/drlife/20190411-elmarad-fur-aniko-felolvasoestje-korhazba-kerult-a-szineszno.htmlElmarad Für Anikó szegedi felolvasóestje, a színésznő ugyanis kórházba került. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoDave Asprey mindent megtesz azért, hogy 180 éves koráig éljenhttp://www.life.hu/drlife/20190411-dave-asprey-mindent-megtesz-azert-hogy-180-eves-koraig-eljen.htmlA kanadai Dave Asprey úgy tervezi, hogy legalább 180 éves koráig fog élni. Dr. LifeOrigoÍgy fedezték fel a bőrrákot Mádai Viviennélhttp://www.life.hu/drlife/20190411-igy-fedeztek-fel-a-borrakot-madai-viviennel.htmlKiderült, milyen vizsgálat során derült ki, hogy Mádai Viviennek melanomája van. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.