Törőcsik Mari elismerés kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari elárulta, mostanában gyakran kerül kórházba, de ettől eltekintve jól érzi magát.

Törőcsik Mari az utóbbi években többször került kórházba, legutóbb például a hónap elején egy egész hétig bent tartották az orvosok. Érthető, hogy aggódnak érte a rajongók, akik a mai napig elhalmozzák őt szeretetükkel.

A 83 esztendős színművésznő nemrég egy szakmai elismerést is besöpörhetett: csillagot kapott az Egri Csillagok sétányán. A Ripost érdeklődésére most erről és a hogylétéről is nyilatkozott néhány mondatban.

Nagyszerű érzés, hogy elismerik a munkásságomat, és talán még mindig igény van a művészetemre. Mostanában viszont hazatérő vendég vagyok a szombathelyi kórházban, ahova állandóan kivizsgálásokra járok. Mondhatom, hogy már unom a kórházakat, de nincs mit tennem. Most egyébként jól érzem magam. Szeret engem a Jóisten, akihez sokat imádkozom. Csodálatos életem volt, és hálás vagyok érte.”

Törőcsik Mari állandóan kivizsgálásokra jár Forrás: MTI/Zih Zsolt
Neccharisnyában harmonikázik Madonna – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-neccharisnyaban-harmonikazik-madonna.htmlKülönös videót töltött fel a közösségi oldalára Madonna. TV + Sztárok--Így néz ki Jennifer Lopez nővére, Lynda – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-igy-nez-ki-jennifer-lopez-novere-lynda.htmlRitka pillanatot sikerült megörökíteniük a lesifotósoknak: Jennifer Lopez testvérét kapták lencsevégre egy közös ebéd alatt. Lynda szintén nagyon dögös. TV + Sztárok--Függőségéről vallott Szabó Simonhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-fuggosegerol-vallott-szabo-simon.htmlSzabó Simon színész lerántotta a leplet a függőségéről: erről a szenvedélyéről még a legnagyobb hajtás közepette sem tud lemondani. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoVajna Timi még nem dolgozta fel férje, Andy Vajna haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20190415-vajna-timi-meg-nem-dolgozta-fel-ferje-andy-vajna-halalat.htmlVajna Timi három hónapja vesztette el a férjét, de fájdalma nem enyhül. Aggódnak érte a rajongói. TV + SztárokOrigoBoros Lajos 5 hétig volt kómában, csoda, hogy életben maradthttp://www.life.hu/sztarok/20190415-boros-lajos-5-hetig-volt-komaban-csoda-hogy-eletben-maradt.html5 hétig kómában feküdt Bochkor Gábor egykori rádiós társa, Boros Lajos. Ma már szerencsére jól van, egészségesebbnek érzi magát, mint valaha. TV + Sztárok--Kritikusaihoz szólt a Facebookon Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20190414-kritikusaihoz-szolt-a-facebookon-toth-vera-enekesno.htmlTóth Vera hosszú posztban szól azokhoz, akik kommentjeikben bántják, vagy megjegyzéseket tesznek a boldogságára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.