Kiújult a rák Ujlaki Dénesnél: a színész küzd a betegség ellen

betegség Ujlaki Dénes rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszer már legyőzte Ujlaki Dénes a gyilkos kórt, vagyis a rákot, de sajnos a betegség visszatért. A színész tovább küzd, és tovább dolgozik.

Két évvel ezelőtt még megkönnyebbülve tudatta mindenkivel Ujlaki Dénes, hogy sikerült leküzdenie a prosztatarákot. Túl volt a sugárkezeléseken és a kemoterápián, és bizakodva tekintett a jövőbe. Sajnos a betegség azonban visszatért, ez a Magyar Filmhéten derült ki, ahol díjat is kapott a színész. A köszönőbeszédét viszont nem a színpadon mondta el.

Ujlaki Dénes ismét a rákkal küzd Forrás: katona.postr.hu

"Formabontó leszek, és most lemegyek a színpadról, nem tudok állni, ugyanis évek óta egy súlyos betegséggel küzdök" – mondta a közönségnek. Az esemény után pedig a Borsnak nyilatkozott az állapotáról.

Dolgozom, de még mindig súlyos beteg vagyok"

"Próbálok belőle viccet csinálni, mit lehet tenni amúgy? Most írtam alá a szerződést jövőre a Katonába. Először arra gondoltam, hogy horgászom még egy kicsit a Balatonon, aztán rábeszéltek, hogy dolgozzak. Nem szabad otthon maradni egyedül, aktívnak kell lenni. Lélekölő lenne, ha azt érezném, valamitől feleslegessé válok
Nekem az a legfontosabb, hogy tartozzak valahová, ami több, mint én vagyok, és ez a Katona József Színház. Május 17-én lesz új premierem, Gothár Péter rendezésében a Szürke galamb című krimi, már nagyon készülök rá"

Komoly betegséget okozhat, ha vizes hajjal fekszel az ágybahttp://www.life.hu/drlife/20190428-komoly-betegseget-okozhat-ha-vizes-hajjal-fekszel-az-agyba.htmlHajmosás után már sokszor nincs kedvünk megszárítani a hajunkat. Úgy vagyunk vele, hogy reggelre úgyis megszárad, ám ez a hozzáállás súlyos betegségeket is okozhat. Dr. LifeOrigoBalázs Pali most először mesélt súlyos sportsérülésérőlhttp://www.life.hu/drlife/20190426-balazs-pali-most-eloszor-meselt-sulyos-sportseruleserol.htmlBalázs Pali elárulta, hosszú ideig egy sportsérülés nehezítette a mindennapjait. Dr. Life--Így távolítsd el helyesen a kullancsothttp://www.life.hu/drlife/20190425-igy-tavolitsd-el-helyesen-a-kullancsot.htmlMár elkezdődött a kullancsszezon, ezért most a kirándulóknak eláruljuk, mit is kell tenniük akkor, ha kullancsot találnak magukban. Dr. LifeOrigoGergely Róbert kezét megműtötték: a volt felesége, Némedi-Varga Tímea ápoltahttp://www.life.hu/drlife/20190427-gergely-robert-kezet-megmutottek-volt-felesege-nemedivarga-timea-apolta.htmlGergely Róbert és volt felesége, Némedi-Varga Tímea a válás után is jóban maradtak, olyannyira, hogy a műtétje után exe ápolta a színészt. Dr. LifeOrigoSzekeres Adrien elárulta, hogy érzi magát részleges szalagszakadása utánhttp://www.life.hu/drlife/20190426-szekeres-adrien-elarulta-hogy-erzi-magat-reszleges-szalagszakadasa-utan.htmlSzekeres Adrien elárulta, hogy érzi magát az után, hogy részleges szalagszakadást szenvedett. Dr. LifeOrigoHázi praktikákkal szerették volna megnagyobbítani a péniszüket: kórházba kerültek (18+)http://www.life.hu/drlife/20190425-hazi-praktikakkal-szerettek-volna-megnagyobbitani-a-peniszuket-korhazba-kerultek.htmlTöbb száz férfi került kórházba Pápua Új-Guineában azért, mert házi praktikákkal szerették volna megnagyobbítani a péniszüket. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.