Kamarás Iván csúnya sérülést szerzett egy edzésen, de azonnal nem volt idő ellátni, ugyanis fellépése volt: fájdalmak közepette állt színpadra. 

Egy rossz mozdulat okozott bajt: Kamarás Iván edzés közben sérült meg, de nem volt ideje orvoshoz menni, ugyanis aznap fellépése volt. Így állt színpadra, ahonnan azonban egyből a sürgősségire sietett.

Kamarás Iván edzés közben sérült megFotó: Mudra László - Origo

„Az esti koncertünk előtt lementem edzeni, hogy fizikálisan is rákészüljek a fellépésre. Az edzés vége felé egy láblendítés igencsak rosszul sikerült: a lábam beakadt a polifoamba, majd a körmöm a padlóba, amitől alászorult a jobb nagylábujjam. Megsérült a körömágyam, fel is szakadt, de szerencsére a köröm nem vált le. Nem volt idő ellátni a sérülést, csak egy kis fertőtlenítő került rá, meg sebtapasz, így álltam színpadra, de nagyon vérzett. A fellépés végén már nagyon fájt, így a koncertről egyenes út vezetett a sürgősségire” – árulta el a Blikknek a színész. Kiderült, hogy eltört a lábujja, ám saját felelősségre nem kért gipszet.
Tudom, így jó pár hét lesz a gyógyulás, és fennáll az esélye, hogy rosszul forr össze a csont, de ha begipszelik, esélytelen, hogy cipőt tudjak felvenni. Egyelőre el sem tudom képzelni, hogy lépek fel a csütörtöki, Egy fess pesti este koncertestemen az Orfeumban. Meglehetősen kérdéses, hogy leszek képes több órán át a színpadon állni, énekelni, táncolni. Mégsem állhatok ki a színpadra a gumipapucsomban... Bár egyedi lenne, az biztos” – tette hozzá Iván.