Edzés közben sérült meg Kamarás Iván: eltört a lábujja

Fotó: Mudra László - Origo -
színpad Kamarás Iván sérülés edzés láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kamarás Iván csúnya sérülést szerzett egy edzésen, de azonnal nem volt idő ellátni, ugyanis fellépése volt: fájdalmak közepette állt színpadra. 

Egy rossz mozdulat okozott bajt: Kamarás Iván edzés közben sérült meg, de nem volt ideje orvoshoz menni, ugyanis aznap fellépése volt. Így állt színpadra, ahonnan azonban egyből a sürgősségire sietett.

Kamarás Iván edzés közben sérült meg Fotó: Mudra László - Origo

Megsérült a körömágyam, fel is szakadt, de szerencsére a köröm nem vált le.

Blikknek

Kiderült, hogy eltört a lábujja,

ám saját felelősségre nem kért gipszet.
Tudom, így jó pár hét lesz a gyógyulás, és fennáll az esélye, hogy rosszul forr össze a csont, de ha begipszelik, esélytelen, hogy cipőt tudjak felvenni. Egyelőre el sem tudom képzelni, hogy lépek fel a csütörtöki, Egy fess pesti este koncertestemen az Orfeumban. Meglehetősen kérdéses, hogy leszek képes több órán át a színpadon állni, énekelni, táncolni. Mégsem állhatok ki a színpadra a gumipapucsomban... Bár egyedi lenne, az biztos” – tette hozzá Iván.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.