Kamerával rögzítette ikrei születését az arizonai Derrick Rodgers, közben egyik koraszülött kislányát az orvos elejtette. Látszólag nem esett baja, ám miután hazaengedték őket, a gyermek agyvérzést kapott. 

Ikrei születtek az arizonai Derrick Rodgersnek és feleségének. A büszke édesapa kamerával rögzítette a szülést. A két kislány koraszülötten jött a világra, az orvos pedig még a szülőszobában elejtette az egyiküket, Morgant. 

Látszólag nem történt baja, de a szülők szerint az orvosok semmilyen tesztet nem futtattak le, hogy ellenőrizzék az állapotát – írja a People. Amikor 12 nappal később hazavihették a lányokat, Morgan megrázó tüneteket produkált. Egész testében rázkódott és hányni kezdett az orrán keresztül. Azonnal gyerekorvoshoz vitték, a tüneteket pedig valószínűleg agyvérzés okozta, ami az esés következtében alakulhatott ki. 

A szülők megkeresték a kórházat, ahol a lányok születtek, ám úgy tudni, az intézmény mindössze egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy kivizsgálják az ügyet. Morgant augusztusban fogadja egy specialista, aki képes felmérni, milyen gyógykezelésre van szüksége, de remélik, hamarabb is találnak valakit. A szülők az interneten is megosztották a megrázó videót, amit csak erős idegzetű olvasóinknak ajánlunk: