Arról szóltak a hírek, hogy Meghan hercegné a Frogmore Cottage-ban található otthonukban szeretné világra hozni első gyermekét, ám mégis kórházba kellett sietniük. Most az is kiderült, hogy ennek mi lehetett az oka.

A brit sajtó szerint Meghan hercegné otthoni környezetben szerette volna világra hozni gyermekét, ám – ahogy mi is megírtuk – a The Portland Hospitalban született meg a hercegi csemete hétfő reggel.

A The Sun úgy tudja, hogy vasárnap este Harry herceg és a Scotland Yard biztonsági csapata vitte a hercegnét a kórházba. A művelet annyira titkos volt, hogy a királyi család legmagasabb rangú tagjai sem tudtak róla. 

Meghan hercegné kórházban hozta világra gyermekétForrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

A cikk szerzője azt írja, hogy valószínűleg azért kellett a hercegnét kórházba vinni, mert az első gyermek születésénél még nem lehet tudni, hogyan viselkedik egy nő medencéje. A kicsi biztonsága kívánta, hogy ne otthon szülessen. Úgy tudni, hogy a gyermek érkezése után néhány órával már vissza is utaztak Frogmore Cottage-ba, ahol Harry herceg sajtótájékoztatót tartott. Meghan hercegné édesanyja, Doria Ragland még egy ideig a hercegi pár mellett marad.