Kiderült, miért kellett kórházban szülnie Meghan hercegnének

Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang -
Meghan Markle Meghan hercegné szülés család gyermek kórház otthonszülés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Arról szóltak a hírek, hogy Meghan hercegné a Frogmore Cottage-ban található otthonukban szeretné világra hozni első gyermekét, ám mégis kórházba kellett sietniük. Most az is kiderült, hogy ennek mi lehetett az oka.

A brit sajtó szerint Meghan hercegné otthoni környezetben szerette volna világra hozni gyermekét, ám – ahogy mi is megírtuk – a The Portland Hospitalban született meg a hercegi csemete hétfő reggel.

A The Sun úgy tudja, hogy vasárnap este Harry herceg és a Scotland Yard biztonsági csapata vitte a hercegnét a kórházba. A művelet annyira titkos volt, hogy a királyi család legmagasabb rangú tagjai sem tudtak róla.

Meghan hercegné kórházban hozta világra gyermekét Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

A cikk szerzője azt írja, hogy valószínűleg azért kellett a hercegnét kórházba vinni, mert az első gyermek születésénél még nem lehet tudni, hogyan viselkedik egy nő medencéje. A kicsi biztonsága kívánta, hogy ne otthon szülessen. Úgy tudni, hogy a gyermek érkezése után néhány órával már vissza is utaztak Frogmore Cottage-ba, ahol Harry herceg sajtótájékoztatót tartott. Meghan hercegné édesanyja, Doria Ragland még egy ideig a hercegi pár mellett marad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.