Hosszú évekig dohányzott Balázs Andi, a leszokásról vallott

Balázs Andrea nikotin leszokás függőség dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napi egy doboz cigarettát is elszívott hosszú éveken át Balázs Andi. Ám egy nap úgy döntött, hogy megszabadul függőségétől. Elmesélte, hogyan sikerült.

Balázs Andrea színésznőről kevesen tudják, hogy hosszú éveken keresztül dohányzott. Akár napi 1 doboz cigarettát is elszívott. A leszokáshoz a végső lökést egy kérdés adta meg. A fogorvosnál be kellett jelölnie az űrlapon, hogy dohányzik-e. Annyira feldühítette a kérdés, hogy az jelölte meg, hogy nem. Ettől kezdve egy szálat sem szívott.

„A párom csatlakozott 2 nap után, amikor látta, hogy ez nem egy ördöglakat, csak jól kell gondolkodni” – mesélte a színésznő. Most már mindketten füstmentesen élnek.

„Ha én kitalálok valamit, azt véghez viszem, és ez is ilyen volt” – tette hozzá a színésznő, aki azóta egyszer sem csábult el.

Dudits Dénes addiktológiai tanácsadó napi 2 doboz cigarettát szívott, de ő is le tudott szokni. Szerinte akkor születik meg a legtöbb emberben az elhatározás, amikor úgy érzi, hogy már sérülnek az alapértékei.

Végvári Ádám komoly betegséggel küzd, reméli, megússza a műtétethttp://www.life.hu/drlife/20190530-vegvari-adam-komoly-betegseggel-kuzd-remeli-megussza-a-mutetet.htmlCombcsontelhalással küzd a Neoton Família zenésze, Végvári Ádám. Reméli, hogy elkerülheti a műtétet. Mint mondta: emiatt nem mond le koncertet. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoA túl sok és a túl kevés alvás is ront a memórián és a reakcióidőnhttp://www.life.hu/drlife/20190529-a-tul-sok-es-a-tul-keves-alvas-is-ront-a-memorian-es-reakcioidon.html A hét óránál kevesebb és a kilenc óránál több alvás is negatívan befolyásolja a kognitív teljesítményt, így a vizuális memóriát és a reakcióidőt is – állapította meg a University College London (UCL) új kutatása. Dr. LifeOrigoEzek a leggyakoribb péniszfájdalmak és az okaik (18+)http://www.life.hu/drlife/20190529-ezek-a-leggyakoribb-peniszfajdalmak-es-az-okaik.htmlEz a három leggyakoribb fajtája a pénisz fájdalmának. Van, amivel azonnal orvoshoz kell fordulni, míg más esetben nem kell azonnal pánikba esni. Dr. Life--Koholák Alexa eltörte a lábáthttp://www.life.hu/drlife/20190529-koholak-alexa-eltorte-a-labat.htmlKoholák Alexa eltörte a lábát: begipszelve, mankóval jelentkezett be a közösségi oldalán. Dr. LifeOrigoBőr nélkül született egy brit csecsemő, küzdenek a megmentéséérthttp://www.life.hu/drlife/20190528-bor-nelkul-szuletett-egy-brit-csecsemo-kuzdenek-a-megmenteseert.htmlBőr nélkül jött a világra a koraszülött Kaiden Jake Shattock. Állapotának okát még mindig nem tudják az orvosok. Már átesett egy műtéten, és legalább négy vár még rá. Dr. Life--Székrekedése miatt vesztette el emlékezetét a hongkongi nőhttp://www.life.hu/drlife/20190528-szekrekedese-miatt-vesztette-el-emlekezetet-a-hongkongi-no.htmlSzékrekedéstől szenvedett a hongkongi nő, de amikor megkönnyebbült, elfelejtette az elmúlt 10 évét. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.