Anyatejszivárgást tapasztalt egy osztrák nő a szeméremtájékán

Forrás: Dreamstime -
anyaság mellszövet szülés gyermek anyatej szemérem vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második gyermekét hozta a világra egy osztrák édesanya. A szülés után éles fájdalmat tapasztalt a szeméremtájékon, kiderült, hogy teste ott is képes anyatejet kiválasztani.

Az Ausztriában élő 29 éves nő nemrégiben hozta világra második gyermekét. A szülés után éles fájdalmat érzett a szeméremtájékán, ezért orvoshoz fordult. Tályogra gyanakodtak, ám amikor fehér folyadék kezdett jönni a területből, kiderült, hogy itt is található mellszövet, ami anyatejet választ ki.

A Live Science cikke szerint nem olyan ritka, hogy a nőknél a mellen kívül is kialakuljon mellszövet. Körülbelül 1–5 százalékuknál felfedezhető ez az elváltozás, ám a leggyakoribb hely, ahol ez megtörténik, a hónalj. Az osztrák nő esetében két hét alatt csökkent a duzzanat és a fájdalom, és megszűntek a furcsa tünetek is.

A test más részén képződött mellszövetet általában műtéti úton eltávolítják – Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime
Ezzel árthatsz a legtöbbet az intim zónádnakhttp://www.life.hu/drlife/20190524-ezzel-arthatsz-legtobbet-az-intim-zonadnak-a-nyari-idoszakban.htmlA nyári időszakban kiemelten fontos, hogy vigyázzunk a legintimebb testrészünkre! Eláruljuk, mivel árthatsz a legtöbbet magadnak, illetve hogyan kerülheted el a bajt. Dr. LifeOrigoHízókúrán van egy 11 éves fiú, hogy beteg édesapján segíteni tudjonhttp://www.life.hu/drlife/20190614-hizokuran-van-egy-11-eves-fiu-hogy-beteg-edesapjan-segiteni-tudjon.htmlFolyamatosan eszik egy kisfiú azért, hogy édesapján segíteni tudjon. Dr. LifeOrigoNe várjuk meg, amíg megszomjazunk! Folyamatosan igyunk vizet!http://www.life.hu/drlife/20190614-ne-varjuk-meg-amig-megszomjazunk-folyamatosan-igyunk-vizet.htmlNem győzik hangsúlyozni a szakemberek, hogy létfontosságú a szervezetünk szempontjából sok folyadékot fogyasztani, főként a nyári hőségben. Sokan nem tudják, hogy milyen jelekre kell odafigyelnünk az ideális vízfogyasztásért, ráadásul az sem mindegy, hogy a folyadékpótlást pontosan hogyan oldjuk meg. Dr. Life--Heti két óra a természetben a jó egészség elengedhetetlen feltételehttp://www.life.hu/drlife/20190615-heti-ket-ora-a-termeszetben-jo-egeszseg-elengedhetetlen-feltetele.htmlHeti két óra eltöltése a természetben jelentősen növeli az egészséget, a jólétet, még úgy is, ha csak egyszerűen üldögél az ember, és élvezi a nyugalmat – vélik brit kutatók. A szabadidő parkokban, erdőkben vagy strandokon való eltöltésének fizikai és mentális hatásai jól ismertek, de ez az első olyan nagy kutatás, amely kiderítette, mennyi idő szükséges ezen hatások eléréséhez – olvasható a Phys.org tudományos ismeretterjesztő hírportálon. Dr. LifeFotó: Polyák Attila - OrigoHat órát töltött az óceánban a fiú, most felébredt a kómábólhttp://www.life.hu/drlife/20190614-hat-orat-toltott-az-oceanban-a-fiu-most-felebredt-a-komabol.htmlÉdesapjával és annak barátjával hajózott ki a hétéves Julian Hohnen Queenslandnél. A hajójuk elsüllyedt, hat órát töltöttek az óceánon. Dr. Life--Molnár Anikó a Facebookon jelentkezett be mellműtétje után - Fotóhttp://www.life.hu/drlife/20190614-molnar-aniko-facebookon-jelentkezett-be-mellmutetje-utan.htmlMolnár Anikó mellműtéte után a Facebook-oldalán számolt be a beavatkozás sikeréről. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.