Boros Lajos hamarosan újra kés alá fekszik

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
operáció műtét prosztata egészség munka Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sikerült híznia, erősödnie Boros Lajosnak. Egészségi állapota javul, ám szeptemberben újra kés alá kell feküdnie. A rádiós elmondta, hogy érzi magát most.

"Fejben háromszor is lejátszottam már az operációt, fog ez menni! Erre vártunk egy évet, de kitűzték az időpontot, egy hónap múlva operálnak. Hála a feleségemnek, sikerült „vágósúlyra" felhizlalnia, és a gyógytornának köszönhetően izmosodtam, így a súlygyarapodást tulajdonképpen csak a mérleg érzékeli, nem nagyon látszik" – mesélte a Blikknek Boros Lajos, aki az utóbbi időben sok megpróbáltatáson ment keresztül, ami az egészségét illeti. Most egy prosztataműtét vár rá.

Tavaly szívbillentyűt cseréltek nála, pacemakert kapott, öt hetet volt kómában, nehezen épült fel. Ma azonban újra dolgozik, pszichológus segítségével dolgozta fel a történteket.

Boros Lajost újra megműtik Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Élvezi a munkát a Bézs Rádiónál, Voga Jánossal pedig folytatja az internetes rádiózást. A rajongók örülnek, hogy újra hallhatják a hangját. Vogával egy nagyobb projektbe is belefogtak.

"Most csináljuk a Woodstock Fesztivál ötvenéves emlékműsorát, amit Vogcival és Fodor Jánossal hármasban vezetünk. Hatórás magyar nyelvű és egy huszonnégy órás adás készül angolul, mert találtunk egy amerikai testvérrádiót" – osztotta meg a lappal Boros. Elárulta: több meghívott vendégük is lesz majd.

Úgy leégett a lány bőre, hogy teniszlabda nagyságú hólyagok lettek a hátán (18+)http://www.life.hu/drlife/20190729-ugy-leegett-a-lany-bore-hogy-teniszlabda-nagysagu-holyagok-lettek-a-hatan.htmlTeniszlabda nagyságú hólyagok nőttek egy tinédzser hátára az után, hogy egy órán át búvárkodott. Dr. Life--Irtjuk a kövér porcsint, pedig számtalan dologra gyógyír lehethttp://www.life.hu/drlife/20190729-irtjuk-a-kover-porcsint-pedig-szamtalan-dologra-gyogyir-lehet.htmlSokszor egy egész kis házipatika lapul a kertünkben, pedig nem is tudunk róla. Íme a kövér porcsin, egy a sok ismeretlen gyógynövény közül, amelyet gazolás közben a szemétre dobunk. Dr. Life--Oszter Sándor már számtalanszor szembenézett a halállalhttp://www.life.hu/drlife/20190729-oszter-sandor-mar-szamtalanszor-szembenezett-a-halallal.htmlNem kímélte az élet Oszter Sándort, ami a betegségeket és a baleseteket illeti. Most elmondta, hányszor nézett szembe a halállal. Dr. Life--Erre figyelj oda a nagy hőségbenhttp://www.life.hu/drlife/20190728-erre-figyelj-oda-a-nagy-hosegben.htmlA hőség megterheli a szervezetet, különösen a gyermekekét és a kismamákét, így az ő védelmükre különösen figyelni kell a nyári hónapokban – mondta Szeles Géza igazságügyi orvosszakértő az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában. Dr. LifeOrigoA WHO szerint az elektromos cigaretta káros az egészségrehttp://www.life.hu/drlife/20190727-a-who-szerint-az-elektromos-cigaretta-karos-egeszsegre.htmlAz elektronikus cigaretta kétségkívül káros az egészségre, és szabályozni kell a használatát – olvasható az Egészségügyi Világszervezet jelentésében, amely egyben nem tanácsolja az e-cigarettát azoknak, akik le akarnak szokni a dohányzásról. Dr. Life--Megszólalt az apa: ekkor hagyhatja el a kórházat a Horvátországban balesetező családhttp://www.life.hu/drlife/20190727-megszolalt-az-apa-ekkor-hagyhatja-el-a-korhazat-a-horvatorszagban-balesetezo-csalad.htmlEgy hét múlva már Ausztráliában lesznek, ott folytatják a rehabilitációt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.