Sikerült híznia, erősödnie Boros Lajosnak. Egészségi állapota javul, ám szeptemberben újra kés alá kell feküdnie. A rádiós elmondta, hogy érzi magát most.

"Fejben háromszor is lejátszottam már az operációt, fog ez menni! Erre vártunk egy évet, de kitűzték az időpontot, egy hónap múlva operálnak. Hála a feleségemnek, sikerült „vágósúlyra" felhizlalnia, és a gyógytornának köszönhetően izmosodtam, így a súlygyarapodást tulajdonképpen csak a mérleg érzékeli, nem nagyon látszik" – mesélte a Blikknek Boros Lajos, aki az utóbbi időben sok megpróbáltatáson ment keresztül, ami az egészségét illeti. Most egy prosztataműtét vár rá.

Tavaly szívbillentyűt cseréltek nála, pacemakert kapott, öt hetet volt kómában, nehezen épült fel. Ma azonban újra dolgozik, pszichológus segítségével dolgozta fel a történteket. 

Boros Lajost újra megműtikFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Élvezi a munkát a Bézs Rádiónál, Voga Jánossal pedig folytatja az internetes rádiózást. A rajongók örülnek, hogy újra hallhatják a hangját. Vogával egy nagyobb projektbe is belefogtak.

"Most csináljuk a Woodstock Fesztivál ötvenéves emlékműsorát, amit Vogcival és Fodor Jánossal hármasban vezetünk. Hatórás magyar nyelvű és egy huszonnégy órás adás készül angolul, mert találtunk egy amerikai testvérrádiót" – osztotta meg a lappal Boros. Elárulta: több meghívott vendégük is lesz majd.