Karda Bea betegség vizsgálat orvos fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karda Beát hónapok óta rejtélyes fájdalom kínozza, az orvosai sem tudják mire vélni a dolgot. Most azonban úgy tűnik, végre sikerült felfedezni, mi okozza a problémát.

Lassan három éve annak, hogy Karda Bea orvostól orvosig jár. Az énekesnőt egy rejtélyes fájdalom kínozza.

A kálváriám egy tévéfelvétel után kezdődött. Éppen sétáltam le az emeletről, amikor éreztem, hogy minden erő kimegy a bal lábamból, miközben éles fájdalom hasított belém, ami egyre csak erősödött. Végül orvoshoz mentem, de minden leletem negatív lett, és közölték, nincs semmi, ami a fájdalmamat indokolná" – mesélte a Ripostnak.

Karda Bea rejtélyes betegséggel küzd Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Karda Bea elárulta azt is, szeptemberben még vár rá egy vizsgálat, de úgy tűnik, végre megtalálták, mi okozza a problémát.

A doktornő kilencven százalékig biztos benne, hogy úgynevezett piriformis szindrómám van. Ez egy ritka ülőideg-gyulladás, amely fájdalmasan sugárzik ki a lábamba" – mesélte, majd hozzátette, ez csak műtéttel orvosolható.

Végleg szakított Aurelio és Dominikahttp://www.life.hu/sztarok/20190807-vegleg-szakitott-aurelio-es-dominika.htmlÚgy tűnik, nincs visszaút Dominika és Aurelio számára. Végleg szakítottak.TV + SztárokOrigoHeroinista múltjáról vallott Szabó Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20190807-heroinista-multjarol-vallott-szabo-gyozo.htmlSzabó Győző elárulta, néha még eszébe jut heroinista múltja. TV + SztárokOrigoHeidi Klum nem szégyenlős: topless napozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190807-heidi-klum-topless-napozott-megmutatta-pucer-melleit.htmlHeidi Klum és férje a 16 évvel fiatalabb Tom Kaulitz másodszor is kimondták a boldogító igent, méghozzá Capri szigetén. A párocska azóta is ott nyaralgat a legnagyobb boldogságban, de jóval kevesebb ruhában. TV + Sztárok--Meglepő fordulat: Andy barátja lehet Vajna Timi új párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190807-vajna-timi-uj-parja-andy-vajna-baratja-lehet-allitja-egy-josno.htmlVajna Timi, akit férje halála olyannyira megviselt, hogy nem is akart nélküle tovább élni, idővel új fejezetet nyithat az életében. Egy jósnő szerint Andy baráti körében találja majd meg új társát, méghozzá Amerikában. TV + SztárokOrigoImádják a férfiak Alexis Ren modell formás fenekét – Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190806-imadjak-a-ferfiak-alexis-ren-modell-formas-feneket.htmlImádják a férfiak Alexis Ren modell formás fenekét. TV + SztárokOrigoÍgy emlékeznek Bujtor Istvánra a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190806-igy-emlekeznek-bujtor-istvanra-a-rajongok.htmlBujtor Istvánra kedvenc ételeivel emlékeznek Balatonszemesen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.