A Mobilmánia zenésze, Gamsz Árpád csúnyán megsérült, ami miatt ki is kellett hagynia a legutóbbi koncertet. Zeffer András alapító és Vikidál Gyula tartotta a frontot.

Zeffer András, a Mobilmánia alapítója tudatta a hírt, hogy a zenekarvezető billentyűs csúnya sérülést szenvedett, ezért nem is lehetett ott a banda legutóbbi fellépésén.

Kórházba került a Mobilmánia billentyűse - Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

„Árpi Szegeden él, és felújításokat végzett a házán, amikor a létra egyik lába kitört. Ekkor épp a tetején állt, és háttal esett rá egy kupac törmelékre. Négy bordája tört, az egyik két helyen, ami miatt beszélni is alig bír, de lehet, hogy egy csigolyája is eltört vagy elrepedt. Borzalmas fájdalmai vannak, és a szíve is sajog, hogy nem lehet ott a közelgő koncerteken" – mondta a Blikknek Zeffer András, aki nem szeretne lemondani egyetlen fellépést sem. „Csak az újabb keletű daloknál nincs frontember a színpad közepén, hiszen a P.Mobilos-korszak közismert számait Gyuszi énekli, de szombaton úgy tapasztaltam, a közönség megértő és megelégedtek az én előadásommal. Remélem, nem sérült a gerince, de törött bordákkal legfeljebb üvölteni lehet, nem énekelni. Mielőbbi jobbulást kívánunk neki" – tette hozzá.