Gór Nagy Mária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színitanoda folyosóján érte baleset Gór Nagy Máriát: nem vette észre, hogy vizes a kő és elcsúszott. 

"A színitanoda megnyitónapjára készültek a gyerekek, és persze, jómagam is. Ilyenkor személyesen nézem meg, minden terem rendben van-e, minden reflektor rendesen be va-e állítva a kis színpadunknál" – mesélte Mária a Blikknek. Hozzátette nem vette észre, hogy frissen felmosták a folyosót és a tantermeket.

"Elcsúsztam, jó nagyot estem, fájt is a lábam, de csak másnap reggel, amikor duplájára dagadt, mentem el orvoshoz. Kiderült, két helyen is elrepedt a jobb bokám és a sípcsontom" – árulta el a színésznő, akit barátnője meghívott magához gyógyulgatni, mivel a férje, Gulyás Buda, Balázs Béla-díjas operatőr külföldön forgat.

"Bálint Marika, a legjobb barátnőm nem hagyta, hogy egyedül maradjak. Közölte: kaja nélkül addig sántikálnék a lakásban vagy ügyetlenkedek a fürdéssel, amíg még jobban összetöröm magam" - magyarázta.

Forrás: TV2/Mokka

Mentőautóval egy párizsi kórházba szállították Michael Schumacherthttp://www.life.hu/drlife/20190910-mentoautoval-egy-parizsi-korhazba-szallitottak-michael-schumachert-forma2.htmlA La Parisien nevű francia lapra hivatkozva a focus.de azt írja, Michael Schumachert Párizsban kezelik a Georges Pompidou Klinikán. Őssejtinfúziót kap, hogy a szervezetében fellépő gyulladást csökkentsék - írja az autoszektor.hu. Dr. Life--Jobban van Boros Lajos: sikerült néhány kilót felszedniehttp://www.life.hu/drlife/20190906-jobban-van-boros-lajos-sikerult-nehany-kilot-felszednie.htmlMivel Boros Lajos nagyon lefogyott, orvosai a májusi prosztataműtétjét őszre halasztották. Egy ideig azonban a tápszereknek köszönhetően sem gyarapodott a rádiós súlya, de most úgy tűnik, kezdi összeszedni magát. Dr. LifeOrigoA vegán és a vegetáriánus étrend a stroke nagyobb kockázatával járhat együtthttp://www.life.hu/drlife/20190905-a-vegan-es-a-vegetarianus-etrend-stroke-nagyobb-kockazataval-jarhat-egyutt.htmlA stroke nagyobb kockázatával nézhetnek szembe a vegetáriánus és a vegán étrend követői egy nagy szabású új kutatás szerint.Dr. Life--Fia Instagram-oldalán üzent rajongóinak az agyvérzésen átesett Alain Delonhttp://www.life.hu/drlife/20190814-fia-instagramjan-uzent-rajongoinak-agyverzesen-atesett-alain-delon.htmlAlain Delon fia, Alain-Fabien az Instagram-oldalán osztott meg egy képet lábadozó apjáról, aki jelenleg egy svájci klinikán gyógyul. Dr. Life--Agy nélkül született a kisfiú, Noah Wall: mára kifejlődött az agya 80 százalékahttp://www.life.hu/drlife/20190814-agy-nelkul-szuletett-a-kisfiu-noah-wall-mara-kifejlodott-az-agya-80-szazaleka.htmlA 7. évében járó Noah Wall nyitott gerinccel látta meg a napvilágot, és az agyának csupán két százaléka fejlődött ki. Az orvosok nem sok jóval biztatták a szülőket, még ők sem hittek benne, hogy a kicsi sokáig élhet, sőt, az ultrahangos felvételeket látva a terhességmegszakítást javasolták. Dr. Life--Pokoli hőség: a mentőket többször riasztották rosszullétekhezhttp://www.life.hu/drlife/20190812-hoseg-a-mentoket-tobbszor-riasztottak-rosszulletekhez.htmlA mentőket az elmúlt napokban többször riasztották olyan rosszullétek miatt, amelyeket a hőség okozott - mondta Gellér Éva, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa az M1 aktuális csatornán hétfőn. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.