Az agyrákos lány nem adja fel a reményt: tervezi a jövőjét és visszament az egyetemre

Forrás: Nicola Nuttall -
agytumor agyrák rák gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lány úgy döntött, hat agytumora sem akadályozhatja meg álmaiban - írta a BirminghamLive.

A most 19 éves Laura Nuttall, nem sokkal az egyetem megkezdése után fejfájásra és hányingerre kezdett panaszkodni. Az orvosok először influenzával kezelték, majd egy éve rákot diagnosztizáltak nála – ráadásul a halálos kór egyszerre nyolc agytumor formájában volt jelen a lány testében.

Orvosai maximum 12 hónapot jósoltak neki, de Laura rájuk cáfolt. Jelenleg a manchesteri egyetemen politológiát, filozófiát és közgazdaságtant hallgat. Közben pedig immunterápiával, tablettás kemoterápiával valamint pozitív hozzáállásával próbál kigyógyulni az agyrákból.

Laura Nuttall agyában 6 tumort találtak, ő mégis visszament az egyetemre tanulni Forrás: Nicola Nuttall

Laura háromhavonta jár onkológusához vizsgálatra, a legutóbbi alkalommal az orvos már alig találta a tumorokat, mivel azok kisebbekké és kevésbé agresszívekké váltak. A fiatal lány bízik abban, hogy kora és hozzáállása, valamint a kezelések révén teljesen meg fog gyógyulni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.