Műteni kell! Protézissel enyhülhet végre Béres Ilona fájdalma

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
műtét Béres Ilona válltörés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Ilona még márciusban esett olyan szerencsétlenül, hogy eltörött a válla. A közkedvelt színésznőt megviselte a súlyos sérülés, és a fájdalmak a gyógytorna és fizikoterápia segítségével sem enyhültek. 

"Sajnos, nem lehetett gipszelni, és hiába pihentettem és követtem minden orvosi és terápiás utasítást, érdemleges javulás nem mutatkozott. Nem akart rendesen összeforrni. A gyógytorna és a fizikoterápia sem hozta meg a kívánt hatást, ezért a szakorvosom nemrég a protézis mellett döntött. Hamarosan operálnak" - mesélte a Blikknek a színésznő.

2013. március 15. Béres Ilona Kossuth-díjas színművész mutatja a Magyar Érdemrend középkeresztje (polgári tagozata) kitüntetését a Parlamentben, az állami kitüntetések ünnepélyes átadása után Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Béres Ilona, aki a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, iszonyatos fájdalommal élt az elmúlt hónapokban: "Nem kenyerem a panaszkodás, de valóban kínkeserves fájdalmakkal kellett szembenéznem, és ez a borzasztó időszak még nem ért véget, de bízvást remélem, sikeres lesz a műtét és a rehabilitáció. Rajtam nem fog múlni" - mondta a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.