11 hét különbséggel adott életet ikreinek egy kazah anyuka

ikrek baba terhesség Kazahsztán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
11 hét különbséggel adott életet ikreinek egy anyuka Kazahsztánban.

Elképesztő eset történt Kazahsztánban: egy anyuka 11 hét különbséggel adott életet ikreinek. ARipost azt írja, Lilijánál kettős méh szindrómát diagosztizáltak az orvosok, amely annyira ritka, hogy nagyjából 1 millió nőből csupán egyet érint.

A 29 éves nő korábban gond nélkül kihordott egy egészséges kislányt, mostani várandóssága azonban egészen egyedi volt: ikergyermekei két külön méhben fejlődtek. A kislány a terhesség 25. hetében megszületett, a kisfiú pedig 11 héttel később. Szerencsére mindannyian jól vannak.

Sokkot kaptam, amikor megtudtam, hogy ikreim lesznek és külön-külön méhben fejlődnek. Nagyon aggódtam a koraszülött kislányomért, de orvosok csodát tettek, amiért örökké hálás leszek. Megmutatták, hogy igazi szakemberek" – idézi az anyuka szavait a lap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.