Ozzy Osbourne érzelmes interjúban vallott betegségéről - Videó

betegség Ozzy Osbourne Parkinson-kór Sharon Osbourne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Black Sabbath énekese az utóbbi időben súlyos problémákkal küzd.

Ozzy Osbourne és felesége, Sharon egy érzelmes interjúban számoltak be az elmúlt év nehézségeiről. Az énekes elmondta, hogy Parkinson-kórral diagnosztizálták, és bár próbálta elrejteni egészségügyi problémáit, a folyamatos rosszullétek miatt kénytelen volt lemondani a koncertjeit.

„Egy évvel ezelőtt szörnyű állapotban voltam... Rengeteg gyógyszert kapok...

– kezdte Ozzy, aki a Good Morning America című műsor vendége volt.

Az énekes élete legnyomorúságosabb időszakának nevezte az elmúlt egy évet. A problémái tavaly áprilisban kezdődtek, amikor elesett otthonában, és megműtötték. Bár orvosai nem tudják, hogy az esés vagy a műtét súlyosbította a helyzetét, a Parkinson-kór 2. típusa alaposan megedzette Ozzyt, akinek folyamatosan zsibbadtak a karjai, és jéghidegek voltak a lábai. -írja a Mirror.

Sharon így fogalmazott férje betegségéről:

"Ez nem egy halálos ítélet, de befolyásolja a test bizonyos idegeit. Olyan mint amikor kifogsz egy jó napot, majd utána igazán rossz napot."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.