Angelina Jolie nehéz időszakon van túl: két lánya is műtéten esett át

Forrás: AFP/Kevin Winter -
betegség műtét egészség Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie nemrég arról mesélt, hogy az elmúlt két hónapban két lánya is egészségügyi problémákkal küzdött, végül pedig meg is kellett műteni őket.

A nehéz időszakról a Time magazinnak mesélt, nyilatkozatából pedig kiderült, a 15 éves Zaharáról és a 13 éves Shiloh-ról van szó. -írta meg elsőként a joy.

Angelina nem részletezte, miért kellett kés alá feküdnie Zaharának, azt viszont elárulta, hogy Shiloh esetében egy csípőműtétről volt szó, gyermekei pedig jelenleg is gyógyulnak.

"Az elmúlt időszakot kórházban töltöttem idősebb lányommal, néhány napja pedig a húgáért kellett aggódnom...Tudják, hogy tiszteletben tartom a magánéletüket, de ők bátorítottak engem, hogy ezt megírjam... Tudják, hogy büszkének kell lenniük arra, hogy az életükért és a gyógyulásukért küzdenek"

Nehéz időszakon megy keresztül. Forrás: AFP/Kevin Winter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.