Csonka András napok óta kórházban fekszik: füle miatt kap kezelést.

Csonka Andrást infúzióval kezelik, már napok óta kórházban van. A színész füle miatt szorul ellátásra, elmondta, hogy pontosan mi a problémája. 

Csonka András a füle miatt került kórházbaFotó: Csudai Sándor - Origo

"Reggel arra ébredtem, hogy az egyik fülem be volt dugulva, a másik meg zúgott. Aztán a másik dugult be. Hipochonder lévén azonnal hívtam a fül-orr-gégész barátomat, aki másnap fogadott is a kórházban. Kiderült, hogy akut halláscsökkenésem van a bal fülemre, de a belső fül problémáját nagyon nehéz kiszűrni. Most értágítós, szteroidos infúziókúrát kapok" - mondta a Blikknek.

"Itt sokkal jobban biztonságban érzem magam, mintha otthon egyedül kellene ezzel foglalkoznom. Az elmúlt napokban egyébként több kollégám is megkeresett, akik hasonló gonddal küszködtek hosszabb-rövidebb ideig, kiderült, nem vagyok egyedül, ami szintén segít. Próbálok nem gondolni arra a sok kérdőjelre és szorongásra, amely a jelenlegi bizonytalan helyzet miatt kialakult bennem és persze mindenkiben. Most filmeket nézek, bepótolok sorozatokat, és közben hálás vagyok azért, hogy bejöhettem, és kezelnek. Kedden elvileg kiengednek, és remélem, lassan a tüneteim is elmúlnak majd" - tette hozzá.