Néhány nap alatt elvitte a koronavírus a 47 éves, egészséges férfit: egyedül halt meg a lakásában

halál járvány egészség koronavírus vírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 47 éves férfi szombaton torokfájásra panaszkodott, kedden pedig meghalt.

Bár kora és egészségügyi állapota alapján a 47 éves férfi nem tartozott a leginkább veszélyeztetettek közt, mégis négy nap alatt belehalt a koronavírusba - írja a North Wales Live értesüléseire hivatkozva a Daily Mail.

Tim Galley múlt szombaton kezdte rosszul érezni magát. Először csak a torka kapart egy kicsit, majd vasárnapra belázasodott, így hétfőn inkább nem ment be dolgozni. Tim a barátnőjét sem engedte át saját lakásába, hogy megóvja őt, telefonon azonban folyamatosan tartották a kapcsolatot.

A barátnő, Donna Cuthbert arra kérte szerelmét, hogy hívjon mentőt és menjen be a kórházba, de a férfi nem érezte annyira komolynak az állapotát, és úgy gondolta, a túlterheltség miatt nem látnák el.

Néhány nap alatt elvitte a koronavírus a 47 éves, egészséges brit férfit (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Hétfő éjjel beszéltek utoljára, ekkor Tim barátnője azon aggódott, mi lesz, ha a karantén miatt hetekig nem látják egymást. A férfi utolsó válasza ez volt:

"ne butáskodj, persze hogy fogjuk még egymást látni!"

Kedd reggel Donna pánikba esett, Tim ugyanis nem vette fel a telefont. Megkérte a férfi szomszédait, hogy nézzék meg a férfit. A szomszédok saját ágyában találták meg az akkor már halott férfit wrexhami lakásában. Holttestéért védőruhában érkeztek meg a mentősök, később be is bizonyosodott, hogy a férfi koronavírussal fertőződött.

"Nem bírom elviselni a tudatot, hogy teljesen egyedül halt meg"

- mondta el a lapnak a barátnője.

A 46 éves nő rámutatott arra is, hogy barátjának semmilyen krónikus egészségügyi problémája nem volt, ráadásul az összes javasolt megelőző intézkedést betartotta, mégis elkapta a kórt. Ezért arra kér mindenkit, hogy vegyék komolyan a járványt, és barátja esetével nyomatékosítja, hogy nem csak az idősek és a betegek vannak veszélyben. -írta meg a szeretlekmagyarország.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.