Koronavírus: Pokorny Lia gyakran sír reggelente a kialakult helyzet miatt - Videó

Forrás: Pokorny Lia - Instagram -
karantén Karanténnaplók Pokorny Lia Joshi Bharat koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pokorny Lia színésznő volt Joshi Bharat vendége a Karanténnaplók legfrissebb részében. A színésznő látja a veszélyhelyzet pozitív oldalát, de nem titkolja, van, hogy bepánikol.

A színésznő az első három napban bepánikolt, amikor látta, hogy hiányoznak az alapvető élelmiszerek a boltokból, de már felvették a ritmust.

"Nekem reggeltől estig dolgom van.

Én nem érzem azt, hogy ne lenne feladat, akár itthon, nagyon jó rendet rakni és átlátni itthon a dolgokat,

meg nagyon szeretem a közösségi összekapcsolódásokat, hogy hol tudunk segíteni, akár olyan formában, hogy verset olvasni, mesét mondani, amire mondjuk egy színészt használni lehet, és ez nagyon jó érzés.. Ugyanakkor van rajtam egy különös nyugalom és hála, mert most van idő az értékes dolgokra."

-mondta Lia, aki szerint nagyon gyorsan telnek a napok a karanténban.

"Én asztmás vagyok... nem tudhatom, hogyha ezen a betegségen át kell esnem, mi lesz a vége. Ennek ellenére hálás vagyok.

Sok a veszteségünk, de amit nyerünk az emberiség szempontjából, az elképesztő ajándék: tisztul a Földünk, pillanatok alatt reagált arra, hogy az emberiség megállt.

A klímakutatók sírva könyörögtek, hogy hahó, álljatok meg, változtassunk. Nyögvenyelősen mondtuk, hogy jó, hát rendben, aztán most egyszer csak az élet azt mondta radikálisan, hogy állj! A másik jó dolog, hogy magunkkal kell találkoznunk. Ez sokszor ijesztő lehet, hogy mennyire tudunk szembenézni azzal, kik vagyunk, mennyire vagyunk erősek ebben a helyzetben..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.