Így edz a karanténban a koronavírus-fertőzött Kapás Bogi

Forrás: AFP/Oli Scarff -
Kapás Boglárka COVID-19 koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Kapás Boglárka úszó koronavírus-tesztje pozítív lett. A fiatal sportoló elmondta, hogyen él a karanténban és hogy érzi magát. 

„Nem kell, és nem is szabad keseregni azon, hogy mi történt, mert ezen nem tudunk változtatni" - nyilatkozta Kapás Boglárka az M4 Sportnak. "Ezt el kell fogadni, tovább kell lépni, el kell gondolkozni azon, hogy mi a következő lépés, mire készülünk most. Én azzal vigasztalom magam, hogy ha egyszer elértem egy ilyen formát, akkor menni fog még egyszer" - tette hozzá.

Forrás: AFP/Oli Scarff

Edzője Virth Balázs a Ripostnak elmondta, folyamatosan tartja a kapcsolatot Bogival.

„Minden nap beszélünk, Bogi alapvetően egy pozitív versenyző. Nyilván elkeseredett, amikor a tesztje pozitív lett, de másnap már úgy volt vele, hogy legalább átesik rajta. Amikor elhalasztották az olimpiát, azt mondtam neki, hogy gondolj bele, egy év múlva még jobb leszel! Nem esett depresszióba, hanem igyekezett a jó oldalát látni a dolgoknak" - nyilatkozta és azt is elmondta, Bogi jól van, otthon saját testsúlyos erőnléti edzéseket végez, jógázik, lazító és nyújtó gyakorlatokat csinál.

"Amíg pozitív a tesztje, addig nem várok el tőle semmi extrát, nem szeretném, hogy bármi baja legyen" - tette hozzá a 41 éves tréner.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.