Koronavírus: Németh Kristóf azt tanácsolja, senki ne pánikoljon - Videó

Forrás: Life TV -
járvány Németh Kristóf színész Joshi Bharat koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joshi Bharat karantén műsorában legutóbb Németh Kristóf vendégeskedett. A színész és nagyfia elmesélték, hogy élik meg a mindennapokat.

A színész és családja két és fél hete vannak önkéntes karanténban.

„Mi tulajdonképpen ugyanazt csináljuk, mint amit akkor csináltunk, amikor szabadságra mentem, együtt vagyunk, nagyon jól érezzük magunkat együtt, harmóniában, békésen élünk, igyekszünk csak egymásra koncentrálni"

– mesélte Kristóf, aki a két kisfiával és a feleségével próbálja átvészelni ezt az időszakot.

Kristóf nagyfiának, Lócinak nagyon hiányoznak a barátai, és annak ellenére, hogy az interneten keresztül tartja a kapcsolatot velük, nagyon várja már, hogy újra velük lehessen. A kisfiú helyzetét nehezíti, hogy anyukája, Niki háziorvosként praktizál, így Lóci a saját anyukáját sem tudta átölelni közel egy hónapja.

"Senki ne pánikoljon, mert a pánik az rossz tanácsadó. Higgadtan, betartva a rendelkezéseket, odafigyelve a higiéniára kell átvészelni ezt az időszakot..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.