Szívszorító: rádióműsorban üzent haldokló férjének a kétgyermekes anyuka

Forrás: Shutterstock -
rádióműsor járvány haldoklik szívszorító üzenet koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétgyermekes Sue Martin tíz percet kapott, hogy elbúcsúzzon férjétől, akinek egyik pillanatról a másikra vált életveszélyessé az állapota a koronavírus miatt. - írja a bors.

A 49 éves nő férje cukorbeteg, és évekkel ezelőtt volt egy szívinfarktusa, ennek ellenére jó egészségnek örvendett. Március 19-én a férfi annyira rosszul lett otthonában, hogy azonnal kórházba szállították. Néhány órával később lélegeztetőgépre kötötték, hogy megmentsék életét, a férfi állapota azonban azóta sem javult.

Az orvosok telefonon értesítették a családot arról, hogy a férfi számára nincs esély a túlélésre, és a nővér felajánlotta, hogy ha most be tudnak menni a kórházba, kapnak tíz percet hogy elbúcsúzhassanak a férftól. Az anya azonnal autóba ült a két gyermekével és haldokló férjéhez sietett. Bár nem mehettek a férfi közelébe, és nem érinthették meg, védőfelszerelésben beengedték őket a kórterembe.

"Beleszakadt a szívem amikor azt hallgattam, ahogyan a közös gyermekeink arról beszélnek neki, hogy mennyire büszke lesz majd rájuk, és olyan felnőtté fognak válni, akik miatt soha nem kell szégyenkeznie"

– mondta egy rádióműsorban zokogva az anya.

A férfi ekkor már nem volt magánál, hiszen nagy dózisú adrenalint kapott, hogy ne álljon le a vérkeringése.

"Ha hallaná, elmondanám neki, hogy mindenemet odaadnám azért, hogy együtt tölthessünk még pár évet és láthassa a gyerekeket felnőni"

– üzente férjének.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.