Két órán át haldoklott a koronavírusos férfi: az utolsó percig szeretteit szólongatta

Forrás: Shutterstock -
járvány COVID-19 haldoklás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Facebook-oldalán számolt be egy brit férfi élete legmeghatározóbb és legszomorúbb eseményéről, a brit kórházban ugyanis közvetlenül mellette halt bele egy férfi a koronavírusba.

A Manchesterben élő kétgyermekes Craig Farley-Jones elmesélte a bejegyzésében, hogy barátnőjével együtt őt is megfertőzte az új koronavírus. Míg szerelme könnyedén átvészelte a betegséget, Craiget kórházba szállították.

A férfi kórtermében az egyik beteg olyan rosszul lett, hogy hamar világossá vált: az orvosok sem tudják megmenteni az életét. Adtak neki gyógyszereket, és behívták hozzá a fiait, hogy elköszönhessenek egymástól. -írja a Bors.

„A fiai jöttek, majd elmentek, én pedig amíg élek, nem fogom elfelejteni azt a két órát, ami ez után következett.

Név szerint szólítgatott embereket, gondolom, a családját. Újra és újra szólította őket, miközben küzdött azzal, hogy lélegezzen.

Hívtam a nővéreket, de azt mondták, semmit nem tudnak már érte tenni. Így hát ott feküdtem, és hallgattam, hogy a fuldoklik, és folyamatosan hívta Dave-et, Shelly-t, babát... Dave, Shelly, baba... Majd abbamaradt. Csend lett. A covidos kórteremtársam távozott. RIP."

-olvasható a bejegyzésben.

Craig egyébként azóta jobban van, és bár még gyenge, leküzdötte a koronavírust.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.