Zacher Gábor szerint felfújjuk a magyar kábítószer-problémát

drog Zacher Gábor függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zacher Gábor arról mesélt, hogy Magyarországon nagyobb károkat okoz a társadalomban és a gazdaságban is az alkoholtól, a nyugtatóktól vagy a szerencsejátékoktól való függőség, mint a drog.

Az Ozone TV arról faggatta Zacher Gábort, hogy a karantén vezethet-e oda, hogy többen fogyasztanak drogot. A szakértő elmondta, aki eddig sem volt függő, valószínűleg a karantén alatt sem kezd el drogokat használni. Viszont abba könnyű belecsúszni, hogy növeljük az alkohol vagy éppen az altató, nyugtató adagot, ami viszont komoly probléma lehet.

Zacher szerint „a magyar kábítószerproblémát azért jócskán felfújjuk", nagyobb társadalmi, egészségügyi, és gazdasági problémákat okoz Magyarországon az alkohol, a szerencsejátékok, a recept kötelet altatók és nyugtatók vagy akár az online világtól való függés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.