Korda György és Balázs Klári egészségét félti, ezért nem lépnek fel

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Korda György Balázs Klári koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész házaspárnak már borzasztóan hiányzik a színpad, és alig várják, hogy újra felléphessenek, ám Balázs Klárinak és Korda Gyurinak egyelőre ezzel még muszáj várniuk.

Sok előadó hamarosan visszatér a színpadra a járvány után, ám a Korda házaspár még várna ezzel. Ők ugyanis úgy gondolják, veszélyes lehet a koruk miatt. Március óta karanténban vannak, és már nagyon hiányozik nekik a közönség, mégis úgy érzik, most az egészségük a legfontosabb.

Korda György és Balázs Klári egyelőre nem vállal fellépést. Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A rajongóknak nem kell aggódniuk, mivel a fellépések nem maradnak el, csupán át lesznek téve őszre. Viszont az énekes úgy érzi, ezután már semmi sem lesz a régi:
„Az biztos, hogy ez egy új világ lesz. Ezt el kell fogadnunk. A közönséggel valószínűleg már nem érintkezhetünk. Fáj a szívünk, de várjuk a nagy találkozást. A jelenlegi állás szerint legközelebb augusztus 15-én lépünk fel Káván" - mesélte Korda Gyuri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.