Súlyos betegsége miatt nem folytathatja az élsportot a magyar focista, Koltai Tamás

Forrás: Shutterstock -
betegség Koltai Tamás focista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koltai Tamás, az ETO és Gyirmót korábbi válogatott labdarúgója vezetés közben lett rosszul. A vizsgálatok után kiderült, hogy olyan szívbetegsége van, ami mellett nem engedélyezett az élsport.

Az ETO és Gyirmót korábbi válogatott labdarúgója vezetés közben lett rosszul, de szerencsére még félre tudta kormányozni az autót, és a segítség is időben jött. A vizsgálatok során azonban kiderült, hogy szívbetegsége van, és emellett az élsport nem engedélyezett.

A halál torkából tért vissza a magyar focista - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A halál árnyékából jöttem vissza, két napot az intenzíven, négyet pedig az osztályon töltöttem, folyamatosan rajtam voltak a mérőműszerek. Kiderült, olyan problémája van a szívemnek, ami miatt nem engedélyezhetik az élsportot"

Kisalföldnek

"Így nehéz elfogadni a helyzetet, miszerint szögre kell akasztanom a futballcipőmet, hiszen olyan betegség akadályoz meg a folytatásban, ami miatt most nem a labdával, hanem konkrétan az életemmel játszom" - tette hozzá a 33 éves Koltai Tamás. A betegség miatt fel kell adnia a karrierjét, de azért vannak tervei.

Az idő múlásával azért majd szeretnék legalább hobbiszinten mozogni, de jelenleg semmit sem csinálhatok, teljes nyugalomban kell lennem"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.