Újabb SMA-s kisfiúnak gyűlhet össze a 700 millió, még ennyi hiányzik

Facebook / Kicsi Noel SMA 1 -
betegség gyűjtés SMA Zente
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyarok összefogásának köszönhetően Zente és Levente megkaphatták a szükséges kezelést, miután a két kisfiúnál SMA-t diagnosztizáltak. Most az erdélyi Noelnek lenne szüksége a segítségre, hogy összegyűljön a 700 millió forint.

A romániai Érkörtvélyesen élő Ölyüs Noel szintén gerinc eredetű izomsorvadásban szenved, akárcsak Zente és Levente. Hogy ő is megkaphassa az esélyt a gyógyulásra, egy 700 millió forintos terápiára van szüksége. A pénz már kis híján megvan, eddig 614 milliónál jár a gyűjtés.
A kis Noel viszont már megkapta az időpontot a Bethesdában, így augusztus 10-ig kell, hogy meglegyen a teljes összeg.

Noel családja bízik benne, hogy kisfiúknak is összegyűlik a pénz. Facebook / Kicsi Noel SMA 1

„Ez az a nap, amiről tavaly október óta álmodtam, amióta Noelt diagnosztizálták" - mondta édesanyja, Fodor Hilda a Ripostnak.
A családnak az adott erőt, hogy látták, Zente és Levente esetében is az összefogást, amelynek köszönhetően a két kisfiú már a gyógyulás útjára lépett. Az édesanya bízik benne, hogy hamarosa Noel is követi őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.