Vérnyomás miatt kellett kivizsgálni Kállay-Saunders Andrást

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
vizsgálat vérnyomás Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes még év elején vette észre, hogy magas a vérnyomása, ezért úgy döntött, alaposan kivizsgáltatja magát. A koronavírus miatt ez igencsak elhúzódott, de most végre megvannak Kállay-Saundres András eredményei.

A sztár jól tudja, hogy a magas vérnyomás nem játék, ezért amikor felmerült a gyanú, hogy az ő esetében is fennállhat ez, úgy döntött, hogy alapos kivizsgálásnak veti alá magát.
„Több kivizsgálásra lesz szükségem, hogy az orvosok pontos diagnózist állíthassanak fel. Így egyelőre nem tudok részleteket mondani, de bízom benne, hogy nincsen komoly baj" – mondta anno Saunders.

Kállay-Saunders András egészségéért sokan aggódtak. Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A koronavírus azonban megakasztotta a folyamatot, így csak nem rég lettek meg az énekes eredményei.

„András teljesen egészséges. Kiderült, hogy nincsen magas vérnyomása. Így gyógyszereket sem kell szednie" - árulta el menedzsere a Ripostnak.

Sajnos a sztár öröme így sem teljes, hiszen már hosszú ideje küzd combizom szakadásával, ami megakadályozza, hogy nagy szenvedélyének, a focinak hódoljon.

„A combizom szakadásával még rehabilitációra jár, és otthoni gyógytorna gyakorlatokat is végez. Rajta van a teljes felépülésen, hogy mihamarabb visszatérhessen a művészválogatottba. A karantén a gyógyulást is nagyban elősegítette. A pihenés, az otthoni edzések, és egészséges táplálkozás nagyobb hangsúlyt kapott ezen időszak alatt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.