"Piszkosul gyenge lettem" - Rékasi Károlynak koronavírus-tesztet csináltak

Barátok közt koronavírus Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárjának először a torka kezdett fájni, majd azt érezte, hogy nincs ereje felállni sem, később pedig már nehézlégzést tapaszalt. Rékasi Károly nagyon megijedt, mert tudta, ezek a koronavírus tünetei.

Forgatáson kezdte rosszul érezni magát Rékasi Károly. A kezdeti torokfájás után az állapota egyre rosszabb lett, és már alig volt ereje. Megijedt, mert tudta, ilyenek a koronavírus tünetei.

„Bár lázam nem volt, piszkosul gyenge lettem, úgy éreztem, egy lépést sem tudok menni. A lélegzetvétel szabályos küzdelem volt, hallottam, ahogy sípol, hörög a tüdőm. Képtelen voltam elmenni a háziorvoshoz, inkább kihívtam. Gerdám ebből már tudta, hogy nagy lehet a baj" – mesélte a Blikknek a színész.

Rékasi Károly attól tartott, elkapta a koronavírust.

Rékasit megvizsgálták, és kiderült, kétoldali tüdőgyulladása van, szerencsére a koronavírus-tesztje negatív lett.

„A vizsgálatok kétoldali tüdőgyulladást mutattak ki. Pénteken készült nyál- és vérminta alapján koronavírus-teszt, szerencsére negatív lett, ahogy két nappal korábban a produkció szokásos kórházi vizsgálata is vírusmentesnek mutatott" – folytatta a színész.

Amennyiben a harmadik teszt is negatív lesz, újra munkába állhat, addig azonban pihennie kell. Rékasi azt mondja, nem tudja, hogyan kaphatott tüdőgyulladást, bízik benne, hogy a családja nem lesz beteg.

„Soha nem volt még tüdőgyulladásom, a stúdiót nem hűtik túl, a kocsiban is vigyázok a klímával, otthon pedig egyáltalán nem használom. A forgatáson kívül, ahol elképesztően precíz óvintézkedések mellett dolgozunk, szinte sehová nem megyek. Múlt hét elején látogattam meg édesanyámat Zsigmond fiammal együtt, remélem, őket nem fertőztem meg. Néhány nap múlva esedékes a kontrollvizsgálat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.