Kóbor János őszintén vallott Benkő László állapotáról

Forrás: MTI/Nagy Lajos -
Kóbor János Benkő László kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kóbor János elárulta, milyen állapotban van zenésztársa, Benkő László. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Benkő László napok óta egy budapesti klinikán fekszik. Fia, Balázs reménykedik édesapja felépülésében, Kóbor János pedig azt kéri mindenkitől, imádkozzon érte. Az Omega énekese tegnap interjútt adott, így már többet tudhatunk Benkő állapotáról.

"Én optimistán fogalmaznék. Bár az igaz, hogy Laci nincs jó állapotban, de semmi drámai változás nem történt az egészségében. Nagyon jó kezekben van, vigyáznak rá az orvosok. A térdműtét miatt be van gipszelve a lába, biztos az is megviseli, hogy ágyhoz van kötve.

Forrás: MTI/Nagy Lajos

Most úgy néz ki, talán két hét múlva kerülhet le a gipsz, akkor biztos megkönnyebbül. Én rendszeresen beszélek vele telefonon, a családtagjai pedig látogatják. Az Omega egy emberként szurkol neki, várjuk vissza, hisz nélküle nem is állnánk színpadra, bár az igaz, hogy a koronavírus-miatt amúgy is elmaradnak a koncertek" - mondta János a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.