Közel fél éve nem tudnak semmit Sas József állapotáról barátai

Forrás: TV2 -
betegség Sas József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajongói és barátai is szeretnének többet megtudni Sas József állapotáról, de hónapok óta hiába próbálkoznak, Zsuzsa asszony nem válaszol. 

Közel fél éve semmilyen hír nem érkezik a híres humoristáról, rajongói és barátai jogosan aggódnak érte. Sas József felesége eddig rendszeresen tájékoztatta a barátokat, ám egy jó ideje már nem válaszol az érdeklődő kérdésekre.

„Majd ha nyílnak a tulipánok, mesélek" – mondta állítólag, ezzel azonban elkésett, hiszen a gyönyörű virágok már rég kinyíltak, de a komikus állapotáról még mindig semmit sem tudni. A Bors munkatársai többször is próbálták keresni az asszonyt, ám nem jártak sikerrel, azonnal bontották a vonalat.

Forrás: TV2

„Kizárólag a családtagjai látogathatják, legalább fél éve, de valószínűleg még régebben beszélhettem vele utoljára" – nyilatkozta Heller Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.