Sokkoló méretű daganattal a testén született egy kisbaba Ausztráliában. 

Saját testénél másfélszer nehezebb daganattal született a kis Zalya, akinek szülei pontosan tudták, hogy mire vállalkoznak, hiszen a gigantikus tumor már régóta látható volt az ultrahangképeken. 

Mikor a háromgyermekes házaspár megtudta, hogy ismét gyermeket várnak, nagyon izgatottan néztek a jövőbe. A várandósság 19. hetéig nem is történt semmi különleges a korábbi terhességekhez képest, ám a 20. heti felvételeken már látni lehetett egy rendellenes kinövést a baba farokcsontjánál.

Az orvosok eleinte nem tudták, mivel állnak szemben, később aztán egy ritkai genetikai betegségnek gondolták, és veszélyeztetett terhessé nyilvánították az asszonyt. Később kiderült, hogy egy daganatról van szó, ami egyre csak nő, és őrült tempóban fejlődik.

Forrás: NORTHFOTO/Mediadrumworld/ Lenai Schier/Mediadrumworld/ Lenai Schier

Ekkor felajánlották a párnak az abortusz lehetőségét, ugyanis nagy esélyt láttak arra, hogy a kicsi nem fog életben maradni, ám a pár erről hallani sem akart. 

Végül a terhesség 26. hetében világrajött a kicsi, akinél azonnal vérszegénység alakult ki, hiszen az aprócska szíve nem tudta elegendő vérrel ellátni a testet és a daganatot is. Zalya ezen kívül azonban teljesen egészséges, a tumor pedig műtéti úton eltávolítható.