Stohl András koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az augusztus 23-i Az őrült nők ketrece című előadás egyik szereplőjének lett pozitív a COVID-19 tesztje. A színház két nappal később, kedden értesítette a közönséget közleményben. Stohl András is szerepel a nagy sikerű darabban, így őt is tesztelték, melynek eredményét idegesen várja. 

„A mai napon derült ki, hogy az augusztus 23-án megtartott Az őrült nők ketrece című előadásunk egyik közreműködőjének – aki aznap láz- és tünetmentesen, minden járványügyi előírást betartva vett részt a munkában – a hétfőn elvégzett COVID-tesztje pozitív. Színházunk haladéktalanul értesítette a járványügyi hatóságokat az eredményről, amely megkezdte az ilyenkor szokásos protokoll szerinti eljárást. Ezzel összefüggésben az Átrium előadásai a következő két hétben elmaradnak, ezeket pótoljuk„ – írta az Átrium közleményében.

TV2

„Éppen megyek a tesztre. Ennél többet nem tudok, feszült vagyok, hiszen több helyen játszom és forgatok, rengeteg kollégával" - nyilatkozta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.